Pertti Kurikka: "Välillä tulee riitaa, välillä ei"

Kitaristi Pertti Kurikka, 58, edustaa parhaillaan bändinsä kanssa Suomea Wieniin Euroviisuissa, kirjoittaa vihaisena päiväkirjaa ja laittaa lihamakaronilaatikkoa.Lue koko juttu

Pertti Kurikka: "Välillä tulee riitaa, välillä ei"

Kommentit (3)

Hyvää jatkoa, Pertti! Olet hyvä tyyppi. Samoin sun bändikaverit. - Onnea Wienin-matkalle!Pidämme peukkuja.

  • ylös 9
  • alas 10

toivon teille mitä parhainta menestystä ja ootte söpöjä. toivottavasti matka VIENNAAN sujuu hyvin. JOkainenhan täällä on tavallaan vajavainen. mul ei ainakaan ole mitään ns. kehitysvammaisia kohtaan. MUsta toi koko sana kuulostaa kauhealta. ei pahalla teidän bändiä ja biisiänne kohtaan, mutta sain hirveen naurunpuuskan kuunnellessani teidän voittokappaletta. Hauska ja söpö esitys. Mun tän hetken suurin murheenkryyni on se, etten pysty / osaa taitoluistella. oltiin katsomas tänään jääsatua, tietenkin hieno ja kivaa musaa.

  • ylös 11
  • alas 10
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Puuterin Pekka

Jos tuo Pertin kertoma juttu lapsuudestaan pitää paikkansa, eipä Pertin isä järin tervejärkinen ollut. Ymmärrettävää on, että isä oli alkoholisti. Kuitenkaan kukaan täysjärkinen ihminen ei yritä tyrkyttää viinaa pienelle kehitysvammaiselle lapselle. Olen jo muutaman vuoden ollut sitä mieltä, että yksi syy miksi Pertti joutui lastenkotiin, oli se että äiti halusi suojella Perttiä viinaan menevältä isältä.

Suosituimmat

Uusimmat

Sisältö jatkuu mainoksen alla

Suosituimmat