Eroon ummetuksesta

Eroon ummetuksesta

Kun vatsa muuttuu pömpöksi ja vessareissut tuskalliseksi pinnistelyksi, elimistöä kiusaa ummetus. Miten temppuilevan suolen saa toimimaan?Lue koko juttu

Kommentit (5)

" Ummetuksen hoitoon on nykyään olemassa laaja valikoima lääkkeitä.  "

Osta marketista halvalla (alle 10€) Magnesium-oksidia (joka toimii hyvänä ja luonnollisena ulostuslääkkeenä, joka veden vaikutuksesta muuttuu magnesiumhydroksidiksi)

 http://www.laakeinfo.fi/Medicine.aspx?m=711&i=ORION+PHARMA_MAGNESIAMAITO

 

" Kuusi viipaletta runsaskuituista ruisleipää riittää päivittäiseksi kuidun lähteeksi. "

 

Vältä. Yleensä viljojen kuidut ummettaa.

viljojen imeytymättömät kuidut saattavat aiheuttaa ummetusta ja kovaa vatsaa. Liukenevia kuituja saa muista kasvikunnan tuotteista (kasvikset, vihannekset, juurekset, hedelmät, pavut, linssit, herneet ja marjat).

 

http://personal.inet.fi/koti/remeli/viljat.htm

 

Viljavalmisteita ei raavaskaan mies tarvitse kahta leipäpalaa, yhtä pasta-annosta tai yhtä puurolautasellista enempää päivässä, sillä muuten ei jaksa syödä kasviksia riittävästi päivässä, joita tulisikin olla jokaisella aterialla puolet aterian koosta.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
magnesium!

Magnesiumoksidi auttaa minua, esim Multitabs, olen ottanut niitä 5 illalla, joillakin auttaa jo 3 kpl,  tai juuri sain tiedon Oxytarm magnesiumista, joka kuulemma sisältää väehmmän epäterveellistä lisäainesta. Muut magnesiumit (esim sitraatti) ei ole auttaneet. Olen siis kokeillut kaikki mahdolliset konstit mitä vaan voi olla. 

Suosituimmat

Uusimmat

Sisältö jatkuu mainoksen alla

Uusimmat

Suosituimmat