Ihottumaa kosmetiikkapurkista

Taas väärä ostos. Iho ärsyyntyi ja jo kuudes voidepurkki siirtyy kaappiin pölyttymään. Paitsi että väärät kosmetiikkavalinnat vievät rahaa niistä voi saada jopa allergian.Lue koko juttu

Ihottumaa kosmetiikkapurkista

Kommentit (2)

Hei,

Hyvin herkkäihoisena, ja nyt neljättä vuotta todella tyytyväisenä laadukkaan luonnonkosmetiikan käyttäjänä hauaisin kommentoida asiantuntijana haastatellun lääkärin kantaa "niinsanottuun luonnonkosmetiikkaan". On totta, että on olemassa myös "ns. luonnonkosmetiikkaa", joissa tavallisten synteettistenkin ainesosien jokkoon lisätään luonnollisia kasviuutteita, kuten haastateltu lääkäri kertoo. Tämä on ns. viherpesua, jota on markkinoilla todella paljon. Aivan eri asia on sertifioitu luonnnkosmetiikka. Parhaissa sertifioiduissa luonnonkosmetiikkasarjoissa kaikki ainesosat ovat 100% luonnollisia, ja joskus lähes 100% luomuviljeltyjä, eli torjunta-aineita ei viljelyssä ole käytetty, ja puhtauteen on nimenomaan kiinnitetty todella paljon huomiota. Eettisyyskin on helpompi tarkistaa, jos firma on pieni ja omistajat tuntevat kaikki viljelijänsä. Minä ainakin iloitsen myös siitä, että tiedän tuotteen olevan reilu, samalla kun se on omalle iholle hyväksi!

Tässä muutamia tuotteita, jotka olen atoopikkona havainnut todella hyviksi: Farfalla intense moisture Ravitseva naamio (talvella ihoni pelastus! Laitan tätä illalla yövoiteeksi ja annan imeytyä.) ja Farfalla Pure sensitive -tuoksuttomat vartalovoiteet ja suihkushampoo. Myös puhtaan 100% luomu arganöljyn olen huomannut sopivan iholleni todella hyvin, samoin luomu aprikoosinsiemenöljyn. 

Onnea matkaan kaikille kohtalotovereille hyvien kosmetiikkatuotteiden löytämisessä! :-)

 

  • ylös 15
  • alas 14
HHH

Eritätin hyvä kirjoitus. Luonnonkosmetiikalla varmistan etten saa kosmetiikan mukana hormonihäiritsijöitä, nanomateriaaleja (joiden pitkäaikaista vaikutusta ei vieläkään täysin tunneta ja siksi ei ole kielletty) tai levitä iholleni muoveja. Ne eivät todellakaan auta ihon hoitamisessa, vaan päärooli on luomutuotetuilla kukkaisuutteilla ja kasviöljyillä. Se on oikeasti ihoa hoitavaa, ei suinkaan synteettiset kemikaalit silikoneineen. Hormonihäiritsijöiden ja muiden ympäristömyrkkyjen käyttö kosmetiikassa näkyy jo lapsettomuusongelmina, mm. miehillä on vähemmän siittiöitä kun ennen. Tavanomainen kosmetiikka myös tuohoaa luontoa kemikaaleillaan ja mm. aurinkovoiteiden nanomateriaali tuhoaa riuttoja ja vesien ekosysteemiä.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla

Suosituimmat

Uusimmat

Sisältö jatkuu mainoksen alla

Suosituimmat