Video: Urheilutoimittaja Inka Henelius otti osaa kyykkyhaasteeseen

1375181

Saat hyvän treenin koko kropalle, kun teet näitä kahta teholiikettä päivittäin viisi minuuttia. Urheilutoimittaja Inka Henelius näyttää. Lue koko juttu

Video: Urheilutoimittaja Inka Henelius otti osaa kyykkyhaasteeseen

Kommentit (4)

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Jouko Virtanen

Median parissa ikävä kyllä kämmeltää myös huomionhakuiset amatöörit. Lappeenrantalainen Inka Henelius on juuri yksi tälläinen. Petrataakseen mitättömyyttään hän markkinoi itseään nollatoleranssista.

Useampi tarkemmin asiaan paneutunut arvioi että Henelius on kaikkien aikojen huonoin naispuolinen urheilutoimittaja yhä useampi toteaa että liekö toimittaja ollenkaan, Pari numeroa liian suuri kieli tuohon suuhun. "Todella huono!"

Talousrikoskeskittymän A-lehdet ja Apu antaakin ilmaista palstatilaa juuri tälläisille koska Heneliuksen kaltaisella Ylen suojatyöloisena ei ole taloudellisia varoja ostaa ja maksaa rehdisti palstaa Ylen mitättömällä palkalla.

Viimeisimmän julkisen verotiedon kertomana hänen ammatti on niinkin mitätön kuin 38 813,00

Käyttääkö A-lehdet hyväksi tälläisiä yksinkertaisia ihmisiä niinkuin lappeenrantalainen Inka Henelius on miettikää sitä?

Mainos nimittäin A-lehden julkaisussa kokee nykyisen verkkomedian aikana tekee mainostettavasta huu-haa rouvasta vieläkin typerämmän.

Lue täältä lisää pösilö lappeenrantalainen mainosti itseään hiljan talousrikoskeskittymän Apu-lehdessä onneksi kyseisen lehden numeroa ei ole enää myytävänä missään onneksi ei lehti kääntyisi lehtitelineessä varsin vähin äänin. Roskaamisellakin kun on rajansa.

https://www.facebook.com/Kuivuneet-painomusteet-198569653852078/

  • ylös 15
  • alas 14
Vierailija

Alimmaiset kuvat saa kullin suoraksi. Siihen vaan viltin päälle Inkan kanssa nussimaan. Eikä haittaa appelssiinit eikä muut,Munaa on tarjolla!

Suosituimmat

Uusimmat

Sisältö jatkuu mainoksen alla

Suosituimmat