Video: Näin saat 5 vuotta pois kasvoilta meikillä

2027471

Hyvä meikki nuorentaa hetkessä. Katso video, niin opit ammattilaisen niksit.Lue koko juttu

Video: Näin saat 5 vuotta pois kasvoilta meikillä

Kommentit (4)

Totta, että kirjava iho vanhentaa. Mikä on hyvä pohjustustuote? Entä miten saisi kulmakarvat hieman paksummiksi, mikä olisi hyvä puuterimainen kulmaväri? Kynä ei käy, tulee ihan liian viirut, vaikka vain yritän töpötellen vetää.

  • ylös 11
  • alas 16

Hei vaan,

Pohjustustuotteita on monenlaisia. Parhaimman juuri sinulle löydät kun kysyt kosmetiikkamyyjän apua. En tiedä ihosi kuntoa, eli valitettavasti on mahdotonta näin näkemättä kertoa juuri sinulle sopivaa meikkivoidetta.

Valitse kuitenkin joku kevyt laadultaan. Jos iho jää vielä hyvin kirjavaksi  levityksen jälkeen, punoittaville kohdille voit sormin taputella peittävämpää meikki- tai peitevoidetta.

Puuterimainen kulmaväri on todella helppo ja näppärä käyttää. Itsekin käytän mieluummin sellaista kuin kynää, joka minullakin helposti jää aivan viirulle. Esimerkiksi Lumenella sekä Loreal Parisilla on uudet, puuterimaiset kulmavärit. Kokeile vaikka niitä. Sivellin on hyvin tärkeä, että kulmista tulee kauniit. Noissa kulmaväripaleteissa on siveltimet mukana.

Kun otat väriä siveltimeen, 'pyyhi' väriä ensin kämmenselälle ja meikkaa kulmia vasta sitten. Näin väristä ei tule liian tummaa tai viirumaista.

Sen sijaan, että vedät värin kerrallaan koko kulman pituudelle, levitä sitä pienin, puolen sentin vedoin. Piirtele siveltimellä tavallaan karvoja omien kulmakarvojesi sekaan. Näin kulmista tulee kauniit ja luonnolliset.

Kivoja meikkaushetkiä. Yst, Anu Kopola, kauneustoimittaja

  • ylös 22
  • alas 16
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla

Meikattavana olisi voinut olla 70+ v. Hänellä on jotain peitettävää.... Nyt meikattu rouva oli hyvä semmosenaan ilman meikkiäkin.

  • ylös 27
  • alas 23
Vierailija

Silmämeikki olikin tehty jo ennakkoon, joten ei nyt sit todellisuudessa näy kuinka nuo kolme niksiä yksistään toimivat.

  • ylös 9
  • alas 13

Suosituimmat

Uusimmat

Sisältö jatkuu mainoksen alla

Suosituimmat