Sivut

Kommentit (16)

Vierailija

Voiko tässä ilmoittautua Nordic walk -tapahtumaan?

Ilmoirtaisin itseni Terttu Hautamäki ja

ystävättäreni Ritva Pirilä

Viime vuonna oli niin mahtava meininki.

Vierailija

Mahtoiko viestini tulla perille?

Ilmoittauduin viime kesän kivan tapahtuman innostamana Nordic walk -tapahtumaan.

Terttu Hautamäki  sekä

Ritva Pirilä

Vierailija

Hei Terttu. Mukavaa, että viime vuodesta on mahtavat muistot! Ilmoittautuminen Nordic Walk -tapahtumaan ei ole vielä alkanut, mutta lisätietoa tulee pian.

Vierailija

Hei,

 

Ilmoittautumislinkki ei tunnu toimivan; kiittää ilmottautumisesta ilman, että on syöttanyt mitään tietoja vielä mihinkään. Voisiko tätä tarkistaa.

 

Terveisin,

Leena

Vierailija

Joo minäkin olen 5 pv yrittänyt ilmoittautua mutta linkki vaan kiittää osallsitumisesta ennenkuin on täyttänyt yhtään mitään tietoja! Miksei tätä korjata?!

Vierailija

Sama juttu, ei pääse ilmottautumaan ja etusivun linkki menee myös siihen kohtaan, jossa vain kiitetään ilmoittautumisesta ja luvataan lähettää sähköpostia vaikka en ole antanut mitään yhteystietoja. Tämä ongelma ei liene järjestäjän syytä vaan syyllinen taitaa löytyä ilmoittautumisen palvelun järjestäjästä. Mutta toivottavasti asia korjaantuu pian ja olisi mukavaa jos Hyvä terveys laittaisi esim heidän nettisivuilleen maininnan että ilmoittautumisessa ongelmia ja milloin odotettavsissa että asia korjaantuu.

Vierailija

Hei. olisiko pitänyt tulla sähköpostiin varmennus ilmoittautumisista, mulle ei ole tullut ja ilmoittauduin jo ainakin pari viikkoa sitten ?

Vierailija

Huomasin vasta äsken mainoksen tapahtumasta ja että ilmoittautuminen on päättynyt eilen :( Pääseekö mukaan enää mitenkään tai voiko lenkin tulla kävelemään ilman ilmoittautumista?

Vierailija

hei,ilmouttuduin jo kesällänordic walk tapahtumaan ,mutta mitään ei ole kuulunut,eikä tullut postia,että olen ilmoittautunut ja kysyttiin silloin jo paidan kokoa.pääseekö silti mukaan vielä

Sivut

Suosituimmat

Uusimmat

Uusimmat

Suosituimmat