Kommentit (16)

Voiko tässä ilmoittautua Nordic walk -tapahtumaan?

Ilmoirtaisin itseni Terttu Hautamäki ja

ystävättäreni Ritva Pirilä

Viime vuonna oli niin mahtava meininki.

Mahtoiko viestini tulla perille?

Ilmoittauduin viime kesän kivan tapahtuman innostamana Nordic walk -tapahtumaan.

Terttu Hautamäki  sekä

Ritva Pirilä

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla

Hei Terttu. Mukavaa, että viime vuodesta on mahtavat muistot! Ilmoittautuminen Nordic Walk -tapahtumaan ei ole vielä alkanut, mutta lisätietoa tulee pian.

Hei,

 

Ilmoittautumislinkki ei tunnu toimivan; kiittää ilmottautumisesta ilman, että on syöttanyt mitään tietoja vielä mihinkään. Voisiko tätä tarkistaa.

 

Terveisin,

Leena

Joo minäkin olen 5 pv yrittänyt ilmoittautua mutta linkki vaan kiittää osallsitumisesta ennenkuin on täyttänyt yhtään mitään tietoja! Miksei tätä korjata?!

Sama juttu, ei pääse ilmottautumaan ja etusivun linkki menee myös siihen kohtaan, jossa vain kiitetään ilmoittautumisesta ja luvataan lähettää sähköpostia vaikka en ole antanut mitään yhteystietoja. Tämä ongelma ei liene järjestäjän syytä vaan syyllinen taitaa löytyä ilmoittautumisen palvelun järjestäjästä. Mutta toivottavasti asia korjaantuu pian ja olisi mukavaa jos Hyvä terveys laittaisi esim heidän nettisivuilleen maininnan että ilmoittautumisessa ongelmia ja milloin odotettavsissa että asia korjaantuu.

Huomasin vasta äsken mainoksen tapahtumasta ja että ilmoittautuminen on päättynyt eilen :( Pääseekö mukaan enää mitenkään tai voiko lenkin tulla kävelemään ilman ilmoittautumista?

hei,ilmouttuduin jo kesällänordic walk tapahtumaan ,mutta mitään ei ole kuulunut,eikä tullut postia,että olen ilmoittautunut ja kysyttiin silloin jo paidan kokoa.pääseekö silti mukaan vielä

Suosituimmat

Uusimmat

Sisältö jatkuu mainoksen alla

Suosituimmat