Kolesterolit saa kohdalleen

Kolesterolit saa kohdalleen

Erektiohäiriö saattaa olla ensimmäinen merkki verisuonisairaudesta ja siitä, että suonten laajenemiskyky on vähentynyt. Kenen kannattaa tarkistuttaa kolesteroliarvonsa?Lue koko juttu

Kommentit (8)

Itse kokenut

Totta joka sana ! Te jotka ette ymmärrä , lukekaa Antti Heikkilän kirjat , joita on todella paljon ja hyvää tietoa täynnä. Hän tietää , on 43 vuotta hoitanut ihmisten terveyttä ja tuhannet saaneet apua ja jättäneet lääkkeet pois . Lukekaa netistä ensin hänen tietojaan . Hän ei tee niinkuin maksetut lääkefirmat ja ruokateollisuus , vaan on ihmisen asialla. Terveydeksi !

Jet fuel can't melt steel beams

Kommenteissa taas hörhöt salaliittoteorioineen liikenteessä. Tarinaa tulee kuin saarna mieheltä, mutta varsinkin tuon ensimmäisen kommentoijan kirjoituksesta paistaa pienen pieni lähdekritiikin puute. Tiesittekö, muuten että Elvis elää vielä? Se vetelee Kuubassa Cohibaa Hitlerin kanssa ja sen kolesteroliarvot on nyt mallillaan, kun se kävi Antti Heikkilän luennolla ja veti kuurin Tohtori Tolosen rohtoja.

Mutta jos asiaan halutaan menne niin voisin huomauttaa, että satunnaisten internetissä saarnaavien huru-ukkojen blogit eivät ole välttämättä paras paikka ammentaa tietoutta ja kaikki mitä salaliittoteoriaforumeilla kirjoitetaan ei välttämättä olekkaan totta. Jännä homma miten osa ihmisistä luottaa enemmän johonkin Antti Heikkilän kaltaisiin käärmeöljykauppiaisiin ja random nettikeskusteluihin enemmän, kuin koko elämänsä lääketieteeseen perehtyneisiin tutkijoihin ja lääkäreihin. Ja se, että lääketeollisuus lobbaa kaikki maailman lääkärit niin hyvin, ettei kukaan kerro totuutta kolesterolista, syövistä rokotuksista (lista on loputon), on niin väsynyt argumentti, että minun 11v poikakin osaisi debunkata sen kymmenessä sekunnissa, mutta tästä huolimatta hihhulit viljelevät tätä, joka ikiseen aiheeseen liittyen.

Mutta eihän siinä, uskokoon kaikki mihin tahansa, mutta se tapa jolla nämä hihhulit tätä huuhaata yrittävät tuputtaa muille häiritsee. Pitäkää ne salaliittoteoriat omana tietonanne älkääkä saarnatko siitä joka tuutissa. Liian moni on jo kuollut vaihtoehtolääketieteen parissa pyörivien huijareiden vuoksi. Antti Heikkilät sun muut pitäisi hiljentää, ennen kuin vastaava ilmiö rantautuu laajemmin Suomeen.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
isoisoisä 1931

Ihmeellistä kun kolesterolilääkkeistä kansa puhuu pahaa. Pieni osa mainostaa kovia rasvoja-

Ainakin totuus tietojeni mukaan on että hyvin useat professorit, lääkärit, persitentit ym käyttävät kolesterolilääkettä,.

Viimeksi kertoi ,190-senttinen Donald Trump painaa 107 kiloa, syö syövän kolesteroleja alentavia statiineja.

Vierailija

Antti Heikkilä on periaatteessa kaikkea vastaan! On tuhansia tutkimuksia ,jotka todistavat,että kovat rasvat on vahingollisia verisuonille! Mutta tietenkin tavalliset pulliaiset,jotka haluavat syödä kaikkea epäterveellistä,esim pitsaa,hampurilaisia,leivonnaisia,vannovat Heikkilän nimeen!

Faktat kuntoon

Et selvästikään ole tutustunut Heikkilän ideologiaan ravinnon suhteen. Uskallan väittää, että asia on nimenomaan päinvastoin. Tavalliset pulliaiset, jotka haluavat syödä hampurilaisia, pitsaa, leivonnaisia, vannovat STATIINIEN nimeen koska ovat laiskoja lisäämään liikuntaa, syömään terveellisesti jne.. 

Ku näyt noin tietävän "kovista rasvoista" tutkimuksineen niin kerrohan, mikä on "kovan rasvan" tieteellinen määritelmä.

Mut onhan se tietty oma vika, että lukee Hyvä Terveys -keskustelua ja odottaa jotain muuta kuin tavallisten pulliaisten turhaa jorinaa ilman lähdekritiikin häivää. Joten pahoittelut tästä. :)

Veritulppariski

Minullakin tuota kolesterolia alkoi kertyä runsaanlaisesti vaihdevuosien myötä ja sen jälkeen (kok.kol .6,7 ) ,mutta suhde tosi hyvä nk. hyvällä ja pahalla kolesterorilla.Päätin kokeilla moainostettua Benecol-rasvalevitettä ruokavaliossani.Söin tuoteen ohjeen mukaisesti punnitsemalla päiväannoksen tarkalleen.Tein näin 6 kk ja menin uudelleen mittauksiin,kok.kol. oli noussut ja hyvän ja pahan suhteet menneet selvästi huonompaan suuntaan,se siitä tuotteesta,oli pelkkää vahinkoa.Älkää uskoko mitään mainoksia ilman että tarkistutatte arvojanne kyllin usein ja heitätte huonot romukoppaan.

Matrix

Kaikkea en tiedä rasvoista, kolesterolista ja muista molekyyleistä, mitä ihmiskropassa myllertää (eikä moni muukaan). Mutta silti rohkenen epäillä sitä asiaa, että Antti Heikkilä olisi yksi harvoista lääkäreistä, joka ei ole korruptoitunut tai ei ohjaa mielipidettään/tutkimuksiaan valtavirran mukaan. Eli olisi vain ja ainoastaan oikeassa. Rohkenen epäillä tällaista "salaliittoteoriaa". Vaikka kyllähän täällä meidän maailmassa raha ratkaisee aika paljon. Mitään ei pidä sokeasti uskoa, mitään. Sen takia vaihtoehtoisiakin menetelmiä (ravintomuutokset ym.), jos mahdollista, kannattaa kokeilla ennen "kovia" lääkkeitä. Yksilön on usein mentävä kokeilun kautta, kun "keskiarvohenkilöä" ei ole olemassa, vaikka tilastoja ja tutkimuksia onkin paljon.

Suosituimmat

Uusimmat

Sisältö jatkuu mainoksen alla

Suosituimmat