Apua ummetukseen

Ummetus on tukala vaiva, jonka hoitoon löytyy paljon kotikonsteja. Kuitupitoinen ruoka, liikunta ja apteekin itsehoitolääkkeet auttavat monia. Kovan vatsan syynä voi tosin olla vakava sairauskin.Lue koko juttu

Apua ummetukseen

Kommentit (6)

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Kaikkea kokeillut viimein oike...

Nyt olen löytynyt ratkaisun ongelmaani, Jalle wc-jakkara auttaa varmasti. Tuote löytyy osoitteesta Wc-jakkara_fi

  • ylös 18
  • alas 21
Ruokailuajat ja rytmi, oma vai...

Minulla ainakin tulee vatsa kovaksi kun olen 2 päivää tai enemmän pois, myös omasta kodista kodistani. Ilmiö on ollut ainakin viimeiset 40 vuotta. Syyksi olen mietiskellyt sen, kun ollessa omassa kodissa, syön koska huvittaa ja ollessani muualla, joudun syömään 3-4 tunnin välein. 

Kotona minulla on löysä, tai normaali. Mitkään kuidut tms. ei auta, vain lääkkeet. Syön kylässä ja automatkoilla aina 3-4 omenaa, päärynöitä ja kiiviä. Kotona saan syödä mitä vaan aina sopivaa ja saan myös määrättyä, teenkö tarpeeni joka päivä tai harvemmin ja kellonajan.

Niin, "kylässä" tarkoittaa oleilua puolison vanhemmilla, omilla 5 lapsellani hoitamassa 2-7 vuotiaita lapsia, yms. 

  • ylös 16
  • alas 18
22222

Kun käytän WC-jakkaraa säännöllisesti, olen voinut luopua muusta lääkityksestä. Nyt puolivuotta olen käyttänyt, suoli toimii todella hyvin. TV-lääkäri suositteli Akuutissa 21.12.2015, katso yle-areenasta. Etsin googlella Wc-jakkaroita, taisin löytää just sellaisen jota Akuutissa esiteltiin. Löytyi nimellä Jalle Wc-jakkara, minulla on ihan oma valmistama saman tapainen. Kyllä tämäkin toimii, vaikka ei olekaan ihan noin komee kuin myynnissä olevat.

  • ylös 14
  • alas 19
Johannes

Olen Intiassa. Ruoka on täysin muuttunut ja vatsa on tosi kovana. Mikä lääkkeeksi vai onko parasta mennä lääkäriin: Minulla on monia lääkkeitä.

Suosituimmat

Uusimmat

Sisältö jatkuu mainoksen alla

Suosituimmat