Psykoterapia - matka minään

Psykoterapiaan hakeudutaan usein kriisissä. Pahan olon takaa paljastuu vanhoja pettymyksiä ja menetyksiä. Jos muutosta haluaa, edessä voi olla jopa vuosia kestävä tutkimusmatka omaan mieleen ja historiaan.Lue koko juttu

Kommentit (7)

Sallitaanko täällä mainontaa ? Olen käynyt kyseisessä paikassa ja pettynyt pahasti. Terapeuttini ei ymmärtänyt lainkaan ahdinkoani ja asioita, mistä puhuin. Vaikka ko paikassa mainostavat, että terapeutti suosittelee toista terapeuttia, mikäli omat taidot ei riitä, tätä ei tapahtunut.

Harmikseni en sitä itsekään heti tajunnut ja kun huomasin j a kerroinettei hänen toimintamallinsa auta, terapeutti vaihtoi tyyliä - rentoutusharjoituksiin...

Kun sitten lopulta sanoin, ettei tästä ole mitään apua, tulen vaan vihaiseksi, enkä koe, että hänen menetelmänsä toimisivat, näki selvästi, ettei pitänyt asiasta. Ehkä suurin ongelma oli se, ettei terapeutin äidinkieli ollut suomi, vaikka nimi oli suomalainen.

Harmittaa todella, haaskattu raha ja aika. Lisäksi vielä luottamus ammattikuntaan.. Rahasta he sitä hommaa tekevät - ilman vastuuta.

Terapeutin koulutukseen pääsee ilmeisesti melko kevein perustein. Tosi harmillista.

Vierailija

Yksityiseen psykoterapiaan ei ole koskaan tarvittukaan lähetettä. Sähköpostitse tai puhelimitse voi ottaa kehen tahansa psykoterapeuttiin yhteyttä ja varata ajan. Ei siinä mitään lähetettä tarvita.

Vastaamo on kallein näistä palveluista.

Suosituimmat

Uusimmat

Uusimmat

Suosituimmat