Älä pelkää hormoniehkäisyä, nainen

Kuva Shutterstock

Ei nosta painoa, ei aiheuta syöpää eikä lapsettomuutta. Hormoniehkäisyä pelätään turhaan.Lue koko juttu

Älä pelkää hormoniehkäisyä, nainen

Kommentit (3)

No

 

Entäpä, jos ei tahdo sotkea oman kehonsa toimintaa? Ja jos ei tahdo, että teollinen estrogeeni kulkeutuu vesistöihin? Miksei miesten ehkäisyä kehitetä? Onhan pillereiden syöttäminen naisille aika paljon parempi bisnes kuin se, että halukkaat miehet saisivat käyttöönsä Risugin tai mitä näitä nyt on.

  • ylös 25
  • alas 19

Luonnollinen ehkäisy on aika mielenkiintoinen juttu. Ovulaation ajankohdan määrittämiseen on kehitetty erilaisia laitteita ja menetelmiä. Hakusanoiksi luonnollinen ehkäisy, niin löytyy jo aiheesta. Oman kehon toiminnan tunteminen ja ymmärtäminen antaa ainakin itselleni todella hyvän tunteen.

  • ylös 24
  • alas 19
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Vierailija

Mun elämästä hormonaalinen ehkäisy tuhosi toistakymmentätä vuotta, masennuin ja kadotin ylipäätään kaiken ilon elää. Kukaan lääkäreistä ei asiaan suhtautunut vakavasti, pillerimerkkiä vaan vaihdettiin ja sama paska jatkui kunnes lopetin lääkkeiden käytön ja uusi täysin erilainen elämä alkoi! Kauheinta tilanteessani oli se ettei kukaan ottanut tosissaan ja itselläkin kesti kauan tajuta miten isosta ongelmasta oli kyse kun siihen paskaan oloon vain turtui. Älytöntä että hormonaalista ehkäisyä edelleen tuputetaan ja niiden aiheuttamia oireita vähätellään!

  • ylös 16
  • alas 7

Suosituimmat

Uusimmat

Sisältö jatkuu mainoksen alla

Suosituimmat