2020

Kärsin epämääräisistä ulostamisvaikeuksista ja alaselkä kivusta. Kohdun poistosta vajaa vuosi. Eli kyllä kohdun poisto voi aiheuttaa monenlaista ongelmaa. Varmaankin, kun tilaa tulee lantioon lisää osaset hakevat paikkaansa. Olisi vaan kiva tietää, paraneeko tästä koskaan ennalleen. Joka päivä taistelua vatsaongelmie kanssa. Asiaa ei helpota IBS.

  • ylös 3
  • alas 9

Kommentit (2)

Vierailija

Kohdunpoisto aiheuttaa monelle paljon erilaisia fyysisiä ongelmia - mukaan  luettuna psyykkinen puoli, kuten esim. naiseuden kokemuksen vaurioituminen.  Terveyssivustot sekä lääkärit toistavat papukaijoina silkkaa propagandaa - useat uudet tutkimukset selkeästi amerikkalaista vakuutusperäistä terveydenhuoltosysteemiä ajatellen tehtyjä, sillä fysiologiset mittarit ja vanhat tutkimukset puhuvat aivan toista.

Varsinkin jos olet nuorehko - niin tutustu myös oikeiden ihmisten kokemuksiin keskustelupalstoilla ja varsinkin niihin, jotka kertovat ongelmista.  Kysy myös muista hoitovaihtoehdoista kun asioit lääkärissä/käy eri lääkärien arvioitavana.  Googlaa tietoa myös muiden maiden käytännöistä, sillä Suomessa tehdään aivan valtavasti kohdunpoistoja muuhun maailmaan verrattuna, mikä ei ole oikein.  Annetaan ymmärtää, että kyse olisi pikkujutusta, kun kyse on peruuttamattomasta ja valtavan laaja-alaisesta asiasta.

Vierailija

Älä missään tapauksessa suostu kohdunpoistoon, ellei se ole aivan pakollista, kuten esim. syöpä.  Selvitä asiaa huolella ensin itsenäisesti, varsinkin jos olet nuorehko henkilö.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla

Suosituimmat

Uusimmat

Sisältö jatkuu mainoksen alla

Suosituimmat