KoneellaTöissä

Mennyt kesä oli ilmoiltaan mitä parhain, ja vaikka muuten maailmameno mätti päin kasvoja, löytyi luonnosta kuitenkin paljon iloittavaa. Nyt kesä on kääntymässä kohti syksyä ja auringonsäteet alkavat kuihtua, niin mistä sinä etsit syksyn harmaudessa niitä ilonpilkahduksia?
Harmaa arki saattaa nimittäin välillä jopa tukahduttaa, jos ei pääse hakemaan hauskoja ja iloisia asioita arjen harmauteen. Yksi iloinen paikka on aina online casino, eikä siellä tarvitse välttämättä pelata oikealla rahalla. Itse käyn siellä joskus vain pelailemassa sillä leikkirahalla, sillä grafiikat ja pelien äänet saavat minut hyvälle tuulelle, ja pois siirtyvät hetkeksi arjen murheet. Jos sitten pelaisin rahalla, niin minulla on selkeä budjetti sekä rahan että ajan suhteen, kuinka paljon voin pelata.
Luonto jaksaa yllättää
Toinen paikka mistä voi hakea iloa jopa sadesäällä on luonto. Kyllä me ihmiset kestämme sadetta, ja vaikka vaatteet kastuisivat, ne kyllä saadaan kuivattua. Luonto tarjoaa meille joka hetki ihmeteltävää ja iloista katseltavaa. Jo naapuripihan leikkivät oravat saavat mielen virkeäksi tai puusta puuhun lentelevät pikkulintuset. Luonto yllättää ilmaiseksi.
Luonnon seuraaminen on hyväksi sekä mielellemme että aivoillemme. Jos normaalisti vietämmekin liikaa aikaa sen oman älypuhelimen sovellusten seurassa, on hyvä välillä nostaa katse ympäröiväänkin maailmaan. Pysähtyminen hetkeksi, vaikka kulmakahvilaan ja teehetken aikana ihmisvilinän seuraaminen antaa mahdollisuuden iloita maailman menosta, ja unohtaa ne sen hetken paineet ja odotukset, joita työelämä tai perhe-elämä välillä eteemme heittää.
Muista ystäviä
Liian usein me ihmiset yritämme pärjätä pahoissakin tilanteissa yksin. Ei ole väärin ottaa yhteyttä ystäviin ja jutella, sitä varten ystävät ovat juuri ystäviä. Monesti riittää jo ystävän äänen kuuleminen. Puhelu, Facebook-video, tai ystävän kanssa kahvittelu voivat tuoda iloa päivääsi ja virtuaalisen auringon paistamaan harmaaseen arkeen. Jos onkin käynyt niin, että ystäväsi eivät ole ottaneet sinuun yhteyttä, ei sinun tarvitse olla samanlainen- ole aktiivinen, sillä aktiivinen ihminen löytää iloiset asiat ja pärjää omassa elämässään paremmin.
Iloa ruoasta
Televisiosarjat kertovat, kuinka ihmiset etsivät tukea ja lohtua ruoasta, mutta ruoka voi olla myös terveellinen ja iloinen vaihtoehtoa. Varsinkin jos saat perheesi kanssasi tekemään sitä, tai kutsut kaverit kokoon ja pidätte nyyttärit. Ruoan ei tarvitse olla vain ravintoa, se voi olla ystävien ja rakkaiden kanssa jaettu kokemus, yhteinen, iloinen hetki, josta riittää muisteltavaa taas seuraavaan kertaan.

  • ylös 10
  • alas 1

Kommentit (0)

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla

Suosituimmat

Uusimmat

Sisältö jatkuu mainoksen alla

Suosituimmat