Reetta

Kirjoitan tänne, kun en halua vaivata lähipiiriäni.
Olen 38-vuotias nainen ja mulla on ollut syntymästä asti pituusero jaloissani tai asentovirhe lantiossa, se ei ole selvinnyt mitä se lopulta on...
Alaselän kanssa on ollut ongelmia todella kauan...oikea lonkka on ollut kipeä monta vuotta...
Teen fyysistä työtä ja kunto on mielestäni aika normaali, vähän ylipainoa.
Alaselkää on kuntoutettu aikanaan, mutta se ei taivu enää, taivun enemmän lonkista. Lonkka on ultrattu, mutta silloin sieltä ei löytynyt mitään enkä vaatinut enempää tutkimuksia. Sekin tutkimus oli kallis.
Kipu vaikuttaa oikean jalan käyttöön ja pakara- ja takareisilihakset ovat surkastuneet. Yritän kyllä olla tietoinen tästä ja käyttää sitkeästi kroppaani tasapuolisesti. Käyn välillä hierojalla, kun kivut ylittävät sietokykyni ja se auttaa jonkin aikaa. Hieroja ei ole löytänyt kivuille selitystä.

Nyt myös oikea olkapääni kipeytyi niin, että koko käsi lamaantuu hetkeksi ja kuuma aalto leviää, jos erehdyn käyttämään kättä ”väärin”. Se ei kestä työntöliikkeitä, käden viemistä taakse eikä nostoja painon kanssa. Työn vuoksi teen näitä liikkeitä paljon päivittäin.
Aloitin särkylääkekuurin, koska olkapää tuntuu vaativan sitä, se on varmaan tulehtunut. Huomasin vaan, että särkylääke auttaa olkapäähän mutta ei lonkkaan. Eli lonkkakipu on hermokipua?

Joko lääkärit ottaisivat kipuni tosissaan? Pääsisinkö parempiin tutkimuksiin? Viitsinkö edes yrittää vai saanko vaan neuvon syödä särkylääkkeitä? Rahaa ei kauheasti ole...

  • ylös 0
  • alas 0

Kommentit (0)

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla

Suosituimmat

Uusimmat

Sisältö jatkuu mainoksen alla

Suosituimmat