Käytkö yöllä kierroksilla eikä uni tule? Pysäytä ajatushyrrä yksinkertaisella ohjeella

Kuva: <span class="photographer">Shutterstock</span>

Nukkuminen on vaikeaa, jos päässä pyörivät huolet ja ajatukset. Kokeile pysäyttää ajatushyrrä yksinkertaisella keinolla. Myös huolihetkestä voi olla apua.Lue koko juttu

Käytkö yöllä kierroksilla eikä uni tule? Pysäytä ajatushyrrä yksinkertaisella ohjeella

Kommentit (6)

Vierailija

Ei auta pysäytyssanat, ei lääkkeet, ei mikään. Piste. Uniongelmat ovat lapsesta saakka mukana kulkeneet ja kaikkea avuksi on yritetty. Kohta ikää jo 40v.

Uneton yö

Juu, ei auta mikään? Kaikki jutussa mainittu on kokeiltu.Ainut on 1 tai 1/2 nukahtamislääke. Mutta kun sitä ei lääkärit halua enää määrätä, ettei tulisi tapa ja ovat vaarallisia? Mutta psyykelääkkeitä kyllä, vaikka mielessä ei ole vikaa? Miten psyykelääkkeet on turvallisia eikä koukuta? Ei ymmärrä?

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Psyyke OK

Enkä ole psyykelääkkeitä käyttäny. Melkein viikottain iltapävälehdet revittelee; että unettomuus tappaa! Aihettaa lihavuutta, diapetesta, sydän ja verenpainetautia, liikuntaongelmia, kaatumisia ymym? Pelottelu unettomuudelle on edesvastuutonta! Itsellä ei mitään näistä ja unettomuus jatkunut n 30v.

Vierailija

Kokeilkaa jättää vehnä ja maitotuotteet pois. Unen laatu parempaa kun kehossa ei kroonista tulehdustilaa

ei-enaa-uneton

Itsellä miniannos Triptyliä auttaa nukahtamaan ja myös nukkumaan sikeästi. Ihan kiva juttu näin 30 vuoden unettomien öiden, opiskeluvaikeuksien, hereilläpysymisvaikeuksien, vatsavaivojen ym. suhteen. Nuori lääkäri kuunteli minua, taisi olla kiinnostunut ammatistaan sekä arvosti potilaalta saamiaan tietoja. Jes. – Jotkut lääkärit ovat kyllä omituisia, eivät kuuntele ja lähinnä vähättelevät ongelmia, oli se sitten esim. unettomuus tai vaikkapa jokin ihottuma. Ei ihme, että vaihtoehtoiset hoidot kiinnostavat ihmisiä enemmän ja enemmän. Kuka haluaa mennä pompoteltavaksi arvailulääkärille, joka saattaa vielä puheillaan nöyryyttää asiakasta typerillä lausahduksillaan tai että on hirveä kiire, "yksi sairaus vian kerrallaan kiitos". Hah. Kaikki on nähty!

Uneton se Atte

Miten niin et voi lausua (äänettömästi) ja ajatella samanaikaisesti? Kyllä onnistuu vaikka läpi yön.

Suosituimmat

Uusimmat

Sisältö jatkuu mainoksen alla

Suosituimmat