Seuraa 

Hei! Onko kellään kokemusta Kilo-Stop laihdutuspillereistä, estämään makeanhimoa ym. tunnesyömistä?

  • ylös 9
  • alas 10

Kommentit (2)

Moi,Semppa ! Pillereistä en tiedä mitään,mut tunnesyöppö kuulostaa tutulta.
Olen itselleni antanut luvan nauttia myös makeasta,mutta säännöstellyt sen. Himoni on jäätelö !!! Sitä menee joka päivä,jos kontrolli pettää.
Syön vain tofuice jäätelöä,eli soijapohjainen,ei laktoosia,ei kolesterolia ( juuri mitattu kolesterolini oli huonot 1.5 ja hyvät rasvat 3.68). Kermajäätelö on historiaa.
Ongelmani on sitten se määrä.Minulla on lupa nauttia jäätelöä puoli litraa viikolla ja toinen puolikas viikonloppuna. Ite saan päättää vedänkö puolikkaan kerralla vai jaanko sen useammalle päivälle. Tärkeintä minulle on lupa nauttia ja hallinta määrästä.
Muuten syön terveellisesti ja liikun paljon. Olen itse tiputtanut painoa 25kg ja onnellinen omasta kontrollista,joka toimii.
Tsemppiä !

Hei Kande! Kiitos hienosta vinkistä! Olen myös jäätelön suuri ystävä ja täytyykin kokeilla nyt samaa konstia! Varmaan samaa "sallintaa" voisi soveltaa pullaan ja karamelleihinkin, ehkä ei olisi sitten niin huonoa omaatuntoa kun joskus sortuu herkuttelemaan. Ja tulisi vaan sitten herkuteltua se sovittu, sallittu pienempi määrä. Todella hienon määrän olet saanut laihdutettua! Itse olen onnistunut jo useasti laihduttamaan 10 kg, mutta aina ne ovat tulleet takaisin, välillä kavereidenkin kanssa. Tällä erää 5 kg on lähtenyt, mutta 25 pitäisi vielä saada pois, kun vaan motivaatiota riittäisi ja elämä jos olisi sen verran tasaisempaa, että muutenkin jaksaisi tsempata. Hienoa lukea toisten kokemuksia, jos niistäkin saisi vähän lisää intoa! :)

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla

Suosituimmat

Uusimmat

Sisältö jatkuu mainoksen alla

Suosituimmat