Menneet kuukaudet ovat olleet maailman markkinoilla melkoista höykytystä. Osakemarkkinat ovat myllerryksessä, kiitos amerikkalaisten piensijoittajien ja säästäjät etsivät uusia keinoja ja paikkoja laittaa omat säästöt poikimaan, ja tässä kaikessa kryptovaluutat ovat aivan oma lukunsa.
Kryptovaluutat ovat tulleet markkinoille jo aikoja sitten, mutta vasta 2020-luku on tuonut ne oikeasti entistä suuremman joukon tietoisuuteen, jopa siinä mielessä, että pelkästään joulukuussa ja tammikuussa USA:ssa kryptoja ostaneiden määrä kolminkertaistui ja samalla nousi myös kryptovaluuttojen arvot.
Kryptovaluuttojen kuten Bitcoinin kanssa pitää vain muistaa varovaisuus, arvonmuutokset saattavat olla todella voimakkaita ja kryptovaluuttoihin sijoittavan on oltava varma omista sijoituksistaan, muuten teet vääräaikaisia liikkeitä ja menetät huonolla ajoituksella kymmeniä prosentteja sijoituksista – kun paremmalla ajoituksella voit tehdä satojen prosenttien voitot. Oikein ajoitetut Bitcoin ostot vuoden 2020 aikana tuottivat parhaille sijoittajille jopa kymmenkertaiset tuotot!

Miljoonan euron kysymys: mitä tapahtuu vuonna 2021?

Kysyttäessä tällä tavalla Bitcoinin käyttäytymisestä seuraavien 12 kuukauden aikana asiantuntijat ovat vahvasti samaa mieltä: suuntaus on positiivinen ja mahdollisuudet siihen, että se jatkaa menneen ajan ennätysten rikkomista, pysyvät korkeina.Jotkut asiantuntijat katsovat, että vuoden alussa "näemme tiettyä rauhallisuutta, sekä hinnassa että toiminnan määrässä. Mutta todennäköisesti vuoden 2021 toisella puoliskolla markkinat alkavat jälleen ylikuumentua.
Tästä syystä Bitcoin, eli se johtava kryptovaluutta, tulee vakiinnuttaa asemansa yhtenä kryptotaivaan tähdistä. Näyttää siltä, että vuonna 2021 Bitcoin jatkaa ennätystehtailua ja markkinoilla tullaa varmasti näkemään mielenkiintoisia peliliikkeitä. Näistä jo nähtiin yksi Micro Strategyn ostaessa ison läjän bitcoineja. Mitä enemmän yritykset esittävät kiinnostusta kryptovaluuttoja kohtaan, sitä enemmän myös piensijoittajat heräävät. Ja koska bitcoinien määrä on rajattu, on odotettavissa arvoon liittyvää nousua.
On kuitenkin vaikea tehdä tarkkaa ennustetta arvosta, jonka Bitcoine li BTC voi saavuttaa vuonna 2021.Kaikki ennusteet voidaan tehdä vain kuukausittain tai viikoittain, koska ne riippuvat eri tekijöistä, kuten määräyksistä, sijoitusten liikkeistä ja pääomituksen määrästä.
Joidenkin asiantuntijoiden mukaan on mahdollista, että Bitcoin rikkoo 50 000 dollarin arvon rajapyykin tänä vuonna. Nykyään ihmiset voivat ostaa bitcoineja puhelimella.
Bitcoinin suosio kannustaa lopulta monia muita kryptovaluuttoja jatkamaan kasvuaan. Onko vuosi 2021 virstanpylväs digitaalisten valuuttojen ylivallassa? Sitä ei kukaan osaa vielä sanoa, mutta se on varmaa, että vuosi 2021 on mahdollisuuksien vuosi kryptomarkkinoilla.

"Tekstejä sinne sun tänne aiheesta kuin aiheesta kun aikaa ja intoa löytyy"

  • ylös 0
  • alas 0

Kommentit (0)

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla

Suosituimmat

Uusimmat

Sisältö jatkuu mainoksen alla

Suosituimmat