E-pillerit veivät seksihalut - mitä ehkäisyksi 45-vuotiaalle?

Ehkäisyä on käytettävä niin  kauan kuin on kuukautiset, jos ei halua tulla raskaaksi. Vaihtoehtoja löytyy, mutta e-pillereissäkin on eroja, gynekologi muistuttaa.Lue koko juttu

E-pillerit veivät seksihalut - mitä ehkäisyksi 45-vuotiaalle?

Kommentit (3)

Vierailija

Hormonikierukkakin voi aiheuttaa seksuaalista kyvyttömyyttä ja haluttomuutta sekä voimakkaita mielialaoireita, joiden takia elämä tuntuu synkältä. Lisäksi lähellä vaihdevuosi-ikää hormonikierukka lisää rintasyöpäriskiä, varsinkin vuotohäiriöihin käytettynä. Siitä ei juuri tiedoteta, vaikka hormonikorvaushoidon riskistä vouhotetaan niin paljon, että moni tuntee pelkoa ja syyllisyyttä sen käytöstä. Riski on kuitenkin samaa luokkaa.

Vierailija

Hei sinä aikuinen nainen.. Elät parisuhteessa ja jo vauvakuumeajan ohittanut. Ymmärtääkseni.
Itse aikanaan, toki synnyttäneenä kokeilin pillerit, kierukan ja kumin kanssa pelaamisen. Mikään ei toiminut.. Pillerit vei tosiaan halut, kierukka lisäsi vuotoja ja viheliäiset kivut, kumi latisti muutoin fiiliksiä. Koska lapsia ei enää suunniteltu ja tehtäväni olin täyttänyt ,päädyin sterilisaatioon.. (28vuotiaana) Päivä osastolla ja pari kuukautta hillittyä menoa. Päivääkään en ole katunut.. Muutama vuosi myöhemmin poltettiin kohdun limakalvot jote vuotokin jäi..
Hormonitoiminta säilyy entisellään, et menetä naisellisuuttasi vaa päin vastoin olet vapaampi nainen.. Missä ja milloin vain..

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla

Suosituimmat

Uusimmat

Sisältö jatkuu mainoksen alla

Suosituimmat