Keuhkot ovat nyt kovilla – 5 keinoa, joilla helpotat hengitystä

Nämä ohjeet vahvistavat ihan kaikkien keuhkoja. Olipa hengitysvaikeuksien syynä allergia, tulehdus tai pitkäaikainen sairaus, esimerkiksi pulloon puhaltelu auttaa. Lue myös, millaisista hengitysoireista on jo kiire lääkäriin.Lue koko juttu

Keuhkot ovat nyt kovilla – 5 keinoa, joilla helpotat hengitystä

Kommentit (4)

Tukehtuu ilman koronaakin

Entä kun keuhkot vinkuu ja yskittää alakerrasta tulevan tupakansavun takia eikä taloyhtiö tai kaupungin terveysviranomaiset tee asialle mitään?!

Vierailija

Allekirjoita kansalaisaloite Tupakointikielto kerrostaloihin joka aukesi 22.12.2020.
Pitää saada eduskunta muuttamaan tupakkalakia.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
MM

Pitkään vaivanneen hengästymisen vuoksi hakeuduin jälleen toistamiseen keuhkolääkärille. Astmasta ei ollut kyse koska siihen kuuluvat lääkkeet eivät auttaneet. Nestettä oli aiemmin todettu keuhkossa mutta koskaan ei tutkittu. Suositeltiin psykiatria ja mieliala lääkettä. Nyt käynnistä on puoli vuotta. Selkäkivun yhteydessä magneettikuvien löydöksessä pitkällisten tutkimusten jälkeen
sairauteni on parantumaton adenocarsinoma keuhkossa. Olen saanut yhden immunologilääkehoidon. Pleutapunktioita 4 kertaa. Pitäkää puolenne jos jaksatte vaikka aina ei jaksa. Parantamista ei toivossa.

Kasasen kootut

Voi miten surullista. Kummitätini, hoikka tupakoimaton ja raitis nainen, sinnitteli saman diagnoosin kanssa vuosikausia. Monia hyviä hetkiä ehti kokea vielä kun kaikki hoitokeinot oli käyty läpi. 

Vaikka syöpä on valtautunut, vielä sen etenemisvauhtiin ja hoitojen sietämiseen voi elämäntapalääketieteen (Lifestyle Medicine)  keinoin vaikuttaa - ymmärrän kyllä,  jos olet liian kuormittunut sellaisesta edes kuulemaan.  Jos englanninkieli on hallussa, mm. lääkäri Dean Ornishin sivustolta löytyy tietoa.

Itsekin olen aiheeseen tiedekirjallisuuden kautta uppoutunut, vaikken onkologi olekaan (vaan nuorisolääkäri). Yhteystietoni löytyvät kotisivuni Kasasen kootut kautta siltä varalta että haluat tietää lisää tai muuten ottaa yhteyttä. Joka tapauksessa, toivon Sinulle voimia, ja ilon pilkahduksia.

Ystävällisin terveisin, Soili Kasanen

Suosituimmat

Uusimmat

Sisältö jatkuu mainoksen alla

Suosituimmat