Monilla oman terveyden ylläpito ja keskittyy pelkästään fyysisestä terveydestä huolehtimiseen, mutta aivan yhtä tärkeä osa on myös omasta henkisestä terveydestä huolehtiminen. Seuraavassa käynkin läpi vinkkejä joilla myös henkinen terveys tulee huomioitua.

  • ylös 1
  • alas 0

Kommentit (2)

4 Vinkkiä henkisen hyvinvoinnin parantamiseen

Yritä välttää turhia stressitekijöitä. Monella näitä tuo mm. työ-, raha-  ja parisuhdeongelmat. Miten näitä pystyy sitten välttämään? Monella työstressiä tuo liian suuri työmäärä tai epämieluisa ammatti, seuraavassa muutama vinkki siihen liittyen.

Pidä perhe elämä ja ystävyys suhteet kunnossa. Useiden tutkimusten mukaan hyvät ystävyyssuhteet ja tasapainossa oleva perhe-elämä auttaa sietämään stressiä. Sen vuoksi onkin hyvin tärkeää pitää yllä hyvät suhteet lähimpiin ihmisiin, vaikka töissä riittääkin kiireitä.

Kun henkisen hyvinvoinnin saa kuntoon, myös fyysisestä hyvinvoinnista huolehtiminen on monin verroin helpompaa. Onkin useimmille helpompaa aloittaa itsestä huolehtiminen hoitamalla ensin stressitekijät pois elämästä ja tämän jälkeen keskittyä myös fyysisen kunnon kohottamiseen.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla

Suosituimmat

Uusimmat

Sisältö jatkuu mainoksen alla

Suosituimmat