Vaihdevuosivaivoja voi hoitaa ilman hormoneita

Joku ei halua käyttää hormonikorvaushoitoa vaihdevuosioireisiin, joku ei taas voi. Listasimme lääkkeettömiä mutta tehokkaita keinoja.Lue koko juttu

Vaihdevuosivaivoja voi hoitaa ilman hormoneita

Kommentit (4)

Vierailija

Mikään edellisistä ei vaikuta lumehoitoa kummemmin oikeisiin vaihdevuosioireisiin, otsikko on hieman harhaan johtava.

Painoa kannattaa kuitenkin pitää kurissa, sillä merkittävä ylipaino bmi 30 tai yli kasvattaa rintasyöpäriskiä enemmön kuin hormonikorvaushoito. Runsas ylipaino kasvattaa myös muiden syöpien ja sairauksien riskiä.

  • ylös 11
  • alas 0
Jokainen voi myös itse vaikuttaa

Uskon täysin, että edellä esitetyt tekijät vaikuttavat vaihdevuosioireisiin myönteisesti. On myös omakohtaista kokemusta näistä vaikutuksista. Onkohan yhtään asiaa, johon liikunta ja hyvä fyysinen kunto ei auttaisi. Tutkimusten perusteella vaikuttaa todella laajasti melkolailla kaikkeen hyvinvointiin hormonitoiminnasta yöuniin ja psyykkiseen hyvinvointiin. Psyykkinen stressi tunnetaan yhtenä vaihdevuosioireiden pahentajana, liikunta taas tunnetaan stressiä alentavana... esimerkkejä voisi luetella loputtomiin. Suosittelen kokeilemaan 😊👍 Kyse ei todellakaan ole lumevaikutuksesta liikunnan osalta.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Marja Tyyne

Gynegologi an Tyrnimarja tutkimuksessa mukana olleena suosittelen päivittäin 3-4 marjaa päivittäin pureskellen siemenet hyvin joissa on tärkeä öljy, toimii, ei tarvitse ostaa kapseleita 👍

Vierailija

Yksioikoinen näkemys. Kaikilla se liikunnalla itsensä rääkkääminen ei auta eikä edes se, että ei ole ylipainoa ja on hyvä kunto. Ihmiset ovat erilaisia. Jos joku nukkuu aina yönsä hyvin, on hoikka, hyvä kuntoinen, eikä elämässä edes stressiä niin täytyy sanoa, että onpa hyvin asiat.

Elämä ei vaan aina mene näin helposti. Kokemusta on.

Suosituimmat

Uusimmat

Sisältö jatkuu mainoksen alla

Suosituimmat