Pätkäpaasto toimii, koska se pistää vipinää aineenvaihduntaan - katso esimerkkipäivä

Nälässä olo voi laihduttaa hetken mutta pysyvää tulosta sillä ei saa. Järkevämpää onkin syödä aina välillä kunnolla ja samalla antaa aineenvaihdunnalle hommia. Millainen pitää olla laihdutuspäivän, jotta pätkäpaasto onnistuu?Lue koko juttu

Pätkäpaasto toimii, koska se pistää vipinää aineenvaihduntaan - katso esimerkkipäivä

Kommentit (3)

joopajoo

Jaa että broileria lounaaksi ja päivälliseksi. On kyllä ravintoarvot kaukana. Pelkkää horminibroitsua kun syö niin on turha ihmetellä outoa oloa.

Juuhuu

Ei sitten ollut pätkäpaastosta esimerkkiä. No, itselläni on laihduttanut jo pelkkä aamiaisen poisjättö kun en saa mitään ihmeellistä aamupalasta (esim. puuro) vaan syön heräämisestäni aamulla vasta monen tunnin päästä, yleensä puolen päivän aikaan ja suoraan lämpimän aterian. Toinen menee sitten illalla.

Jos syön aamulla niin iltapäivällä on samalla tavalla nälkä. Syön lämpimällä ruoalla runsaasti salaattia. Töissä saatan korvata lämpumän ruoan voileivillä, mutta fyysisessä työssä täytyy saadakin energiaa. Aamulla riittää tyroksiinin kanssa pari kuppia pikakahvia mustana. Kun ennen söin suositusten mukaan olin turvonneempi ja minulla oli makeannälkää. Enää ei ole. Enkä tarvitse mitään tarkkaan määriteltyä paastopäivää kahdesti viikossa, tuohan vasta hankalaa onkin!

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
SeKo

Pitkä paasto itsellä aiheuttaa ikäviä oireita ja huonoa, huimaavaa oloa, kuten diabeetikolla, vaikka sitä ei olekaan. Aivotkaan eivät toimi kuten pitää ja keskittyminen takkuaa.

Suosituimmat

Uusimmat

Sisältö jatkuu mainoksen alla

Suosituimmat