Netflixkö2022

Jotenkin tuntuu, että silloin muutamia vuosia sitten oli sittenkin helpompaa. Siis aikana ennen suoratoistoa ja jopa aikana ennen internettiä. Televisiosta näkyi YLE1 ja 2 sekä MTV3 ja Nelonen - ja jos maksoit enemmän sait satelliittikanavat tai asuessasi "oikealla" alueella mahdollisesti myös kaapeli tv-kanavat. Mutta siihen aikaan ei televisiosta näkynyt oikeastaan lainkaan uusintoja - nykyään vastaavasti perus tv-kanavilta voi tulla sama elokuva 3-4 eri kanavalta saman viikon aikana!

Mikä suoratoistopalvelu ensivalintana?
Olen itse kokeillut lähestulkoon kaikki suoratoistopalvelut Suomessa ja todennut, että jokaisessa niissä on omat hyvät puolensa - mutta kun kaikista ei haluaisi maksaa, sillä silloin maksaa helposti sellaiset 100 euroa kuukaudessa pelkästään tv-kanavista - ja se olisi jo sellaiset kolme euroa päivässä - viihteestä.
Oma suosikki taitaa tällä hetkellä olla NetFlix ja syynä ovat sen omat tuotannot ja muutenkin hyvä valikoima vähän kaikenlaista sisältöä. Yllättäen myös YLE Areena on yllättävänkin hyvä ohjelmatarjonta, unohtamatta sitten näitä kaikkia muita, esimerkiksi entinen Canal Digital eli nykyinen Allente olisi muuten kilpailukykyinen, mutta se ei tarjoa nykytelevisioille omaa sovellustaan, joten se on jäänyt hieman paitsioon. Mikä on oma suosikkisi? Se saattaa samalla kertoa myös muille, minkälaisesta tv-viihteestä pidät, sillä sen verran on näissä palveluissa eroa.

Mitä mistäkin tulee
Nettiruutu.fi on palvelu, joka kertoo eri suoratoistokanavien uutuussarjoista ja tarjoaa tasaisesti myös arvosteluja eri sarjoista täysin suomeksi - tiedotteet ja uutiset tulevat pääosin suoraan kanavilta itseltään, joten sivustolla on tietoa myös tulevista sarjoista eri palveluista, ja sivuston arvostelut ovat sivuston omia - eli niiden kanssa saa olla rauhassa myös eri mieltä.

Mikä on oma suosikkisarjasi näin talvella 2022?

  • ylös 0
  • alas 0

Kommentit (0)

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla

Suosituimmat

Uusimmat

Sisältö jatkuu mainoksen alla

Suosituimmat