Toimiva ruokapäivä vatsavaivaiselle - syö näin, niin suolistosi rauhoittuu

Kuva: <span class="photographer">Shutterstock</span>

Kun syöt oikein, hillitset matala-asteista tulehdusta ja suojaat terveyttäsi – etkä vain mahassa.Lue koko juttu

Toimiva ruokapäivä vatsavaivaiselle - syö näin, niin suolistosi rauhoittuu

Kommentit (9)

ihmettelijä

Miksi yhtäkkiä oliiviöljy kestääkin kuumentamista parhaiten, kun jo pitkään on saanut lukea, että nimenomaan se ei kestä sitä ilman, että hyvät rasvahapot tuhoutuvat. Rypsiä taas on suositeltu kuumentamiseen???Mitä sitten uskoa?

  • ylös 21
  • alas 5
Vierailija

Tuo kyllä kuulostaa hyvältä ohjeelta, jos tahtoo herkkävatsaiselle lisää vaivoja.

  • ylös 14
  • alas 2
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Teefriikki

Rypsiöljyssä on paljon monityydyttymättömiä rasvahappoja, jotka kuumennettaessa tuppaavat tyydyttymään, jolloin se menettää terveysetunsa.

Sen sijaan sen savuamispiste on korkea eikä sen maku kärsi, mikä osalle on riittävä kriteeri hyvälle paistoöljylle.

Lue enemmän luulet vähemmän

Minä suosin suomalaista aina kun voin. Siis kylmäpuristettua rypsiöljyä. Ja pähkinöitä suositellaan oman kouran verran päivässä. Luin tuosta avokadosta, ettei sitä kannattaisi toiselta puolen maapalloa tänne tuoda. Meillä on hyviä suomalaisia tuotteita, jotka päihittävät kyllä avokadon.

Vierailija

Oliiviöljy ei kestä kovaa kuumentamista vaan rypsiöljy ja pähkinöissä on nykytiedon mukaan jos mitä kiellettyjä homeenestoaineita , haluan oikeata tietoa kiitos

Qwe

Rypsiöljyä ei todellakaan kannata käyttää mihinkään !
Rypsiöljy härskiintyy kun sitä kuumennetaan, ja se ei ole enää samaa öljyä kuin kylmänä. Suomessa sitä suositellaan , koska sitä viljellään täällä. Muualla ei käytetä rypsiöljyä.

Suosituimmat

Uusimmat

Sisältö jatkuu mainoksen alla

Suosituimmat