Toimiva ruokapäivä vatsavaivaiselle - syö näin, niin suolistosi rauhoittuu

klo 10:05 | 30.3.2022
Kun syöt oikein, hillitset matala-asteista tulehdusta ja suojaat terveyttäsi – etkä vain mahassa.Lue koko juttu
Kun syöt oikein, hillitset matala-asteista tulehdusta ja suojaat terveyttäsi – etkä vain mahassa.Lue koko juttu
Ladataan...
Miksi yhtäkkiä oliiviöljy kestääkin kuumentamista parhaiten, kun jo pitkään on saanut lukea, että nimenomaan se ei kestä sitä ilman, että hyvät rasvahapot tuhoutuvat. Rypsiä taas on suositeltu kuumentamiseen???Mitä sitten uskoa?
Tuo kyllä kuulostaa hyvältä ohjeelta, jos tahtoo herkkävatsaiselle lisää vaivoja.
Rypsiöljyssä on paljon monityydyttymättömiä rasvahappoja, jotka kuumennettaessa tuppaavat tyydyttymään, jolloin se menettää terveysetunsa.
Sen sijaan sen savuamispiste on korkea eikä sen maku kärsi, mikä osalle on riittävä kriteeri hyvälle paistoöljylle.
Hyvää on kiitos🥰
No nii😎
Minä suosin suomalaista aina kun voin. Siis kylmäpuristettua rypsiöljyä. Ja pähkinöitä suositellaan oman kouran verran päivässä. Luin tuosta avokadosta, ettei sitä kannattaisi toiselta puolen maapalloa tänne tuoda. Meillä on hyviä suomalaisia tuotteita, jotka päihittävät kyllä avokadon.
Oliiviöljy ei kestä kovaa kuumentamista vaan rypsiöljy ja pähkinöissä on nykytiedon mukaan jos mitä kiellettyjä homeenestoaineita , haluan oikeata tietoa kiitos
Rypsiöljyä ei todellakaan kannata käyttää mihinkään !
Rypsiöljy härskiintyy kun sitä kuumennetaan, ja se ei ole enää samaa öljyä kuin kylmänä. Suomessa sitä suositellaan , koska sitä viljellään täällä. Muualla ei käytetä rypsiöljyä.
Esimerkiksi mitä???