Seuraa 

Olisin halunnut kuulla muilta naisilta kommentteja siitä, että nostaako teillä tietty kierron vaihe painoa (esim. ovulaatio)?

Itselläni on nuo kuukautiskierron tuomat "ongelmat" olleet katkolla niin monta vuotta, että olen hieman ihmeissäni. Vaikka painonpudotus alkoikin KK:n avulla hienosti, niin nyt on tullut täysin yllättäen kamalasti takapakkia ihan ilman syytä. Tunnistan kierron vaiheen pienistä oireista ja aloinkin miettiä, että johtuisiko tämä painon nousu ja turvotus mahdollisesti ihan siitä.

Eli mitä havaintoja olette emännät tehneet? :)

  • ylös 16
  • alas 11

Kommentit (4)

mulla paino nousee juuri ennen kuukautisia, koska tavoitteenani on pudottaa painoa, niin tämän huomaa "tuloksettomasta" viikosta tai jopa 1,5kg:n noususta, joka kyllä häviää seuraavan viikon sisään.

Joo, paino lisääntyy! Ovulaation aika ja just ennen kuukautisia on turvotusta, paino saatta nousta toista kiloa. lähtee sitten itsestään pois. Ja tarkkana saa noihin aikoihin olla muutenkin, mulla on lisäksi makeanhimoa kuukautiskiertoon liittyen.

  • ylös 12
  • alas 7
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla

Tuo on varmaan aika yleistä, käyn vaaalla kaksi kertaa viikossa (to 95,8kg ja su 95,0) eli paino putosi ovulaation jälkeen 800g, ennen ovulaatiota nousi 400g (95,4>95,8). Ennen kuukautisia tuo vaihtelu on vielä suurempi.... makean himo mulla on vähentynyt jonkin verran tämän laihduttamisen myötä....

tsemppiä kaikille

  • ylös 11
  • alas 8

Minulla turvotusta ei aiheuta niinkään kuukautiskierron vaihe, vaan ne kuuluisat hiilarit. Jos valkoisia jauhoja ja sokeria tulee syötyä liikaa, olo on kuin ilmapallolla.

Tänä kesänä helpotusta toi onneksi se, kun pääsin Hopottajat-suosittelupalvelun kautta testaamaan vatsaystävällisiä God Morgonin Bifido-mehuja eli näitä http://godmorgon.com/bifido/fi/

Mehuissa on vatsaa helliviä probioottisia bakteereja. Sokeria on vain 9 grammaa desissä. Näiden kahden tekijän yhteisvaikutus on helpottanut "pallo-oloa", mutta tietenkin pitää vältellä myös olutta ja isoja määriä valkoista leipää ja kaikkea sokeripitoista. Mutta tämä mehu on tosi maukasta, meikäläisen "pahe", kun muuta makeaa välttelen.

-Filana

  • ylös 6
  • alas 10

Suosituimmat

Uusimmat

Sisältö jatkuu mainoksen alla

Suosituimmat