kaltoinkohdeltu hoidokki

Se kun sairaiden kansalaisten hoitajien on lakkoilun avulla pyrittävä muuttamaan maamme ihmistenhoidon paremmaksi ihmisarvoja kunnioittavaksi hoidoksi se, on kunnioittavaa ja lohdullista sillä, kun tässä maassa on olemassa joitakin kansalaisia, jotka haluavat saada sairaiden hoidettaviensa kaltoinkohtelun suomen ihmistenhoitolaitoksissa loppumaan!
Hurraa hoitajat! tsemppiä teille!

  • ylös 1
  • alas 2

Kommentit (5)

pippalulla

Tykkään, että hoitajien lakkoa koskevissa uutisoinneissa on liian vähän huomioitu, hoitajia tarvitsevat ihmiset. Että hoitajien työ ja lakko kun koskettaa eniten, hoitajien tarpeessa olevia ihmisiä niin ihmetyttää, miksi tässä lakossa tärkein on kun se olisi sivuseikka?

Se kun kansalaisia ei ole halu hoitaa hyvin, siihen ei minkäänlainen uusi laki tuo muutosta. Maassamme on olemassa ihmisoikeuslaki, ja monta muuta lakia, ihmisten hyvänhoidon takuuksi, ja kun näitä voimassaolevia lakeja ei kunnioiteta eli, käytännössä noudateta, ei uudet lait muutosta saa aikaan.

Ihmistenhoitoon tarvitaan inhimillisyyttä niin paljon, että hoitolaitoksissa hoidossa olevien elämä ei muodostu kärsimystäyteiseksi koettelemukseksi.   

Vierailija

Julkisuudessa nyt käydyssä keskustelussa vaikuttaa siltä, että hoitajat ovat tosi keskeisessä roolissa sairaaloissa ja terveydenhuollossa ylipäätään. Miksi sitten sairaalojen johtajat ovat aina lääkäreitä?

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Vierailija

hävettää sanoa olevansa hoitaja kun potilaita joilla hätä ei hoideta. Onneksi olen eläkkeellä, muuten rikkoisin lakkoa.

Jarkka

Olisi aika yhteisen kansallisen edun vuoksi , että kaikki terveydenhoitoalalla yli 5000/ kk saavat pudottaisivat pakkaansa 5% joka tekee tuosta sunmasta 250 , että pienituloisten palkka saataisiin nostettua edes inhimilliselle tasolle.

1937

Hoitajien lakosta:

Hoitajia on niin erilaisissa paikoissa. Kyllä teho-osastolla, päiväkirurgiassa, ensiavussa pitäisi olla palkat sellaisia että tulijoita olisi jonossa oven takana.  Nyt ei ole ja kaikki tulijat otetaan.  Heille yli 4000 e vähintään. On paljon henkilöitä jotka huomaavat 2 kk kuluttua että eivät jaksa ja pyytävät helpompiin töihin. On hyvin ikävää joutua kokemattoman hoitoon.

Sitten esim. hoitokodeissa on leppoisat olot, potilaat vaihtuvat usean vuoden välein ja aina mennään lääkäriin jos on ongelmia. Koskaan ei ole kiireellistä, kuin ambulanssin tilaus.

Onneksi on oma pääni ollut aina kunnossa, muuten olisin jo pilven reunalla. 

Itse , veljet , vaimo ja hänen siskonsa olleet kunta-alalla. Kokemusta on, toisille maksetaan jo liikaa, mutta monelle aivan liian vähän.

Suosituimmat

Uusimmat

Sisältö jatkuu mainoksen alla

Suosituimmat