Seuraa 

Hiukset hapsuttavat joka suuntaan ja ovat elottoman ja haalistuneen näköiset loman jälkeen. Kampaajalle on aika vasta parin viikon päästä ja töihin pitäisi mennä hiukset siistinä. Vinkkejä?

  • ylös 8
  • alas 6

Kommentit (1)

Ylikasvaneeseen hiusmalliin ja auringon haalistamiin latvoihin auttavat parhaiten sakset. Ohessa muutamia vinkkejä ensiavuksi kampaajan käsittelyä odotellessa.

- Useilla kampaamosarjoilla on tilapäisesti värjääviä hiustenhoitoaineita tai –naamioita, jotka tasoittavat väriä sekä hoitavat ja kiillottavat hiusta. Varsinkin puna- ja ruskeatukkaisille löytyy useita herkullisia sävyjä. Voit kokeilla esimerkiksi Fudgen edullisia ja käteviä kertakäyttöpakkauksia tai Goldwellin värihoitoainetta tai hoitavaa muotovaahtoa. Marketin valikoimista suosittelen kotimaista Biozellin suoraväriä. Kaikki nämä värit lähtevät pesussa pois ja sopivat myös hiusväriallergiselle.

- Mikäli et halua sävyä hiuksiin, kokeile hoitavaa naamiota, jonka jätät hiuksiin pakkauksen ohjeen mukaan pesun jälkeen. Cutrin- sarjasta löytyvät esimerkiksi uudet Premium- tuotteet sampoosta naamioon ja hiustenhoitoöljyyn.

- Luomun ystävä löytää rakennepaikkaavan ensiavun vaikka tilkasta kookosöljyä, josta voi tehdä koko kuontalon tehohoidon tai sipaista vain tilkan latvoihin. K Pour Karite on hyvä ja laadukas luonnonkosmetiikkasarja, josta löytyy todella tehokasta hoitoa kesän rasittamalle tukalle. Myös ekomerkki Madara ansaitsee tulla tässä mainituksi.

- Pesun ja hoidon jälkeen haalistuneelle kuontalolle saa lisähohtoa kiiltosuihkeilla, joita löytyy monelta sarjalta (esim. Sim Argan Care). Ylikasvaneeseen kuontaloon voi olla haasteellista tehdä siistiä kampausta, joten pinnit, pannat ja ponnarit ovat hyvä apukeino. Tiesitkö muuten, että pieni pisara käsivoidetta tai vaikkapa väritöntä huulikiiltoa teippaa kuivat hiuslatvat hetkeksi siedettävän näköiseksi vaikka keskellä työpäivää!

- Vihonviimeinen apu ennen aivan pakollista kampaamokäyntiä löytyy suoristusraudasta. Suihkauta hiuslatvaan lämpösuojaa ja painele varovasti latvat litteiksi. Kovin montaa kertaa tätä konstia ei voi ensiavuksi käyttää.

Vastaajana farmaseutti, estenomi Päivi Kousa

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla

Suosituimmat

Uusimmat

Sisältö jatkuu mainoksen alla

Suosituimmat