Seuraa 

Mitä särkylääkettä ostat apteekista. Tuntuu, että vaihtoehtoja on apteekissa kymmeniä, eikä ole helppoa valita. Ennen ostettiin vain aspiriinia, nyt buranaa tai jotain halvempaa versiota siitä. Minun suosikkini on ibumax, joka on kai halvimmista päästä.

  • ylös 15
  • alas 8

Kommentit (3)

Panadol Zapp (punanen pakkaus) kuuluu ehdottomasti lääkekaappini sisältöön ykkössärkylääkkeenä. Auttaa niin migreeniin kuin kuukautiskipuihin ja kuumetiloihin

Minä ostan nykyisin aina Ibusalia, jossa on sama vaikuttava aine kuin Buranassa (ibuprofeeni) mutta on halvempaa. Vaikuttaa aika nopeasti ja ainakin minulla taltuttaa päänsäryt ja kuukautiskivut joihin muut kipulääkkeet eivät ole tepsineet.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla

Jos kivun taustalla ei ole tulehdusta suosittelen parasetamolia sisältäviä kipulääkkeitä. Ne ovat vatsalle ystävällisimpiä. Tulehduskipuun käy sitten esim. ibuprofeenia sisältävät lääkkeeet. Molempia löytyy apteekista monenmerkkisiä, valitse sitten niistä hinnan tai kotimaisuuden tms. perusteella. Osa imeytyy nopeammin ja tehoaa siten nopeammin, mutta kaikki tehoavat melko nopeasti.
Muista, että särkylääkkeiden pitkäaikainen käyttäminen voi aiheuttaa vatsaoireita ja jopa päänsärkyä. Jos kipu ja sen hoitotarve jatkuu pitkään on syytä käydä lääkärillä.

Suosituimmat

Uusimmat

Sisältö jatkuu mainoksen alla

Suosituimmat