Seuraa 

Hyvä Terveyden jutussa temppuilevasta kilpirauhasesta sanottiin näin:

Lainaus:
"Luontaistuotekaupoissa jodin puutteeseen myytäviä merilevätabletteja ei saa käyttää tyroksiinihoidon aikana, eikä ylipäätään muutenkaan, koska ne häiritsevät kilpirauhasen toimintaa. "

Osaako joku kertoa kuinka kyseiset tabletit voivat haitata kilpirauhasta? Itse olen kasvissyöjä ja nappailen satunnaisissa kuureissa lisäravinteena Sprirulina-tabletteja, voivatkohan nekin haitata jotenkin? Taisin itseasiassa aloittaa niiden syönnin uudelleen kun tunsin itseni pitkään täysin vetämättömäksi, innottomaksi ja passiiviseksi.. Tuollaista olotilaa voi tietenkin aiheuttaa moni asia, mutta tuli vain mieleeni että voisikohan taustalla olla jotain kilppikseenkin liittyvää.
Tiituli

  • ylös 6
  • alas 9

Kommentit (1)

Käyttämässäni luonnollisessa monivitamiini-kivennäisainevalmisteessa on merilevää, jonkin verran, elikä sitä on käytetty valmistuksessa yhtenä osasena. Minulla on kilpirauhaskyhmy, jotavarten syön säännöllisesti tyroksiiniä, lopun elämääni. Olen syönyt molempia valmistetia jo monta vuotta.
Minä myös haluaisin tietää mitä vaikutuksia niiden samanaikaisella syönnillä voi olla (ja on). Jatkaisin mielelläni ravintolisäni syömistä, mutta tyroksiiniä en tietenkään voi lopettaa.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla

Suosituimmat

Uusimmat

Sisältö jatkuu mainoksen alla

Suosituimmat