Seuraa 

Hei! En pääse kirjautumaan tunnuksillani Kiloklubiin. Luin, että vanhojen käyttäjien pitää vain hyväksyä uudet käyttöehdot, niin käyttöä voi jatkaa. Missä vaiheessa hyväksyminen pitäisi tulla? Kun yritän kirjautua, saan ilmoituksen "virheellinen käyttäjätunnus tai salasana". Missään vaiheessa ei kysytä mitään hyväksymistä. Mitä teen ehkä väärin? Eilen alkuillasta pääsin vielä tunnuksillani normaalisti sisään.

Voisiko tästä tehdä jonkinlaisen ohjeen vanhoille käyttäjille? Tuskin olen ainoa, joka tätä miettii. :)

Kommentit (13)

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla

En tiedä auttaako tämä teitä, mutta muutamat ovat kirjoittaneet saaneensa avun kirjautumiseen tilatessaan uuden salasanan. Eilen alkuillasta vielä pääsikin normaalisti sisään, mutta illalla tehtiin tuo päivitys.

Niin ja yritättekö kirjautua hyvä terveyden kautta vai suoraan kiloklubi.fi- osoitteella? Kantsii kokeilla suoraan kirjautumista kiloklubin osoitteella.

Sohvi. Kiitos. Minulla auttoi kun tilasin kiloklubin sivulta uuden salasanan. Meinasin jo hermostua kun ei eilisen jälkeen päässyt kirjaamaan syömisiään :)

Kirjaudutteko ensiksi tänne ja sitten tuolta Kiloklubin kautta koitatte mennä? Mulla herjas siinä kohden aluksi. :o

Sen jälkeen kokeilin suoraan kiloklubi.fi osoitteella ja tunnisti mut. :)

Jos nyt oikein muistan... Olin niin innoissani siinä vaiheessa :p

heltsu, tilasitko uuden salasanan kiloklubin sivuilta? Sieltä se pitäisi tilata. Kohdasta unohditko salasanasi. Löytyy www.kiloklubi.fi -sivulta siitä kirjautumislootan vierestä.

Jotenkin ymmärsin, että yritit vaihtaa itse salasanan, vai ymmärsinkö väärin?

Hups. Luinpa huonosti. Olit siis tilannut salasanan sivuilta. Laita sähköpostia: tuki@kiloklubi.fi
Konttorilta osataan varmasti neuvoa paremmat konstit.

Hei kaikki!

Kirjautukaa Kiloklubiin suoraan osoitteesta kiloklubi.fi.

Uuden salasanan tilaamista voi kokeilla Kiloklubin sivulla (ei siis täällä Hyvän Terveyden sivuilla), jos vanha salasana ei toimi. Sen saa vaihdettua heti takaisin Kiloklubin Omat tiedot -sivulla.

Jos ongelmat jatkuvat, kannattaa ottaa yhteyttä osoitteeseen tuki@kiloklubi.fi. Siellä pyritään auttamaan niin nopeasti kuin mahdollista.

Hei!

Tuolla Itin neuvomalla tavalla sain Kiloklubin taas toimimaan, ja kaikki omat vanhat tietoni ovat tallessa. Vanhaa salasanaa se ei hyväksy, eli kaikki joilla on kirjautumisongelmia, tilatkaa ensin uusi salasana ja kirjautukaa sitten sillä. Näin tehden tulee myös se käyttöehtojen vahvistusruutu esiin. Salasanan voi vaihtaa samantien takaisin vaikka entiselleen jos haluaa.

Suosituimmat

Uusimmat

Sisältö jatkuu mainoksen alla

Suosituimmat