Seuraa 

Aloitin aloe vera -juoman juonnin toukokuussa tarkoituksena helpottaa väsymystä ja astmaa.

Lenkkeily onkin sujunut paremmin, kun lima kurkussa ei ole ollut niin sitkeää. Ihokin jotenkin pitää luonnollisen kosteutensa paremmin. Olen myös alkanut kiinnittämään omaan hyvinvointiini huomattavasti enemmän huomiota.

Onko minkälaisia kokemuksia näistä juomista? Olen todella etsinyt paljon materiaalia netistä ja asiaa on tietysti löytynyt laidasta laitaan. Olisi kiva kuulla kokemuksia.

Sivut

Kommentit (69)

käytin itse pullollisen kotimyynnistä ostamaani aloe juomaa jossa oli karpaloa joukossa, mitään ihmeellistä en huomannut paitsi aineen loputtua huomasinkin että kynteni olivat olleet vahvemmat. Nyt hain luontaistuotekaupasta pullollisen Aloejuomaa joka on aivan äärettömän pahaa, mutta luulen että täytyy ostaa taas sitä kalliimpaa kotimyynnissä olevaa ja kokeilla sitä . Makukaan ei ollut niin hirvittävä...

Hei!
Ihan yksi tyhmä kysymys tietämättömälle.
Mihinkä Aloe-verajuoman pitäisi auttaa?????
Itse kun mutustelen kaikenlaista niin tuota en
ole ikänä kuullutkaan

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla

Heips

Voisiko tämä Aloe Vera-juoma auttaa ärtyneeseen paksusuoleen ? Olen jo aivan loppu erinäisten kokeilujen kanssa; suolta ärsyttävät ruuat eivät ole aina samoja, ripuli ja ummetus vaihtelevat monta kertaa viikossa eikä apua löydy mistään :-( Onko kellään kokemusta ?

Otapa huomioon, että nuo edelliset aloe veraa ylistävät viestit ovat mitä todennäköisimmin niiden verkosto- ym. myyjien kirjoittamia - "kauppa se on, kun kannattaa" - ja huu haa kauppa etenkin. Sorry vaan, mutta näihän se menee...

no esim. forever living tuotteita ei varmaan kukaan jaksa kauaa rahan toivossa manostaa tai myydä. Meidän perheessä mun silloin 13-v poika sai avun mahavaivoihin just aloe-mehusta. en ikinä olisi edes alkanut niitä jälleeenmyymäänkään, jollen olisi itse todennut niiden auttavan. Aloe on niin vanha lääkekasvi, että jos apteekit sen joskus itselleen omii, niin hinta kihahtaa vielä nykyistäkin korkeammaksi. näinhän on jo käynyt lukuisille entisille rohtokasveille kuten mäkikuismalle, osterivinokkaalle, pihkasalvalle.....
ei tuotteita kannata tuomita, jollei ole itse kokeillut. Toisaalta taas kaikille ei kaikki sovi. eihän kaikki lääkkeetkään sovi kaikille, vaan toiset saa sivuoireita jostakin mitä toiset kestää tuosta vaan.
Itse olen kyllä vakuuttunut, että aloe vera toimii ainakin epiteelikudoksia hoitavana aineena: iho, suolisto, limakalvot, keuhkot.. kaikki ihmisen pinnat, jotka on tekemisissä ulkomaailman kanssa.
hyvä tuote myy itse itsensä.

Kärsin vuosia ummetuksesta. Käytin kaikki apteekin Laxoberonit ym.. joista tuli hetken apu,mutta parhaimman avun sain just Forever Livingin Aloe juomasta. Suoli toimii joka päivä,joskus kahdest-kolmestikin,kun sitä ennen (5v sitten) saattoi mennä 5päivääkin ilman "isoa hätää..".

Olen myös huomannut,että flunssat ovat lievempiä,kun ennen ja joskus en sairastu ollenkaan,vaikka lapseni tuovat päiväkodista kaiken mahdollisen kausi influennasta lähtien..

Hinta on korkea,mutta mieluummin maksan sen kun kärsin vatsavaivoista!! --terveyttä ei voi määritellä rahassa!!-- :)

(ota juomaa joka aamu tyhjään vatsaan ja syön vasta n.1-2h kuluttua,näin mulla toimii parhaiten!! Suosittelen!!)

IBS=äryvän suolen oireyhtymä

Aloe Veraa on tutkittu IBS:ssä jonkin verran. Se saattaa tuoda pientä apua varsinkin ummetuspainotteiseen ärtyvän suolen vaivaan. Lisäravinteista ja luontaistuotteista parhaiten on tutkittu erilaiset probiootit, joiden vähintään 4 peräkkäisen viikon käyttö on todettu vähentävän IBS-oireita, erityisesti turvotusta. Aloe veraa ja probiiootteja ei mikään estä käyttämästä yhdenaikaisesta. Aloe veraa paremmin on tutkimuksin todistettu liukenevan kuidun teho ummetustyyppisessä IBS:ssä. Sen sijaan vehnän ym leseet saattaa pahentaa oireita.

IBS:stä on julkaistu ensimmäinen suomalainen väitöskirja, jonka lyhennelmän löydät osoitteesta: [url=http://www.ravitsemusterapeutt.net]www.ravitsemusterapeutt.net (blogi)

Onko teillä kokemusta aloe veran vaikutuksista yleiseen vastustuskykyyn? Minulla on ollut nyt noin neljä kuukautta (ja sitä ennenkin lievempänä) paha nielutulehduskierre. Elän toivossa, että nyt vihdoin saataisiin selville mikä tulehdukset aiheuttaa ja sen jälkeen olen jo melkein epätoivoinen löytämään jonkun vastustuskykyä nostavan aineen. Olen muutenkin ollut koko ei-enää-niin-pienen ikäni ollut kipeänä monta kertaa vuodessa ja pikku hiljaa kaikenlaiset kurkkukivut, räkätaudit ja kuumeet alkavat hermostuttamaan. Tuttavani kehui aloe veran vaikutuksia, mutta skeptisenä ihmisenä tulee aina vähän mietittyä, että onko kaikki ihmeellisen hyvät tuotteet sittenkin liian hyviä ollakseen totta.

Kokemuksia siis kaipailen!

Älä turhaan epäile Aloe Veran "voimaa". Itse olen käyttänyt reilun vuoden juomaa enkä ole ollut yhdessäkään räkätaudissa tai muussa "kiertopalkinnossa". Myöskään niveleni eivät ole olleet kipeät. Miehelläni taas siitepölyvaivat ovat hyllyttyneet, eikä oireita ole ollut. Tsemppiä sinulle paranemiseen.

mitä foreverin aloe juoma maksaa ja miltä maistuu? olen itse käyttänyt lr:n aloe geelijuomaa ja persikanmakuisena tosi hyvää, kelpaa lapsillekkin. tosin kallista...

Kävin Fuenteventurassa aloveraviljelmillä ja siellä esittelijä sanoi, ett noin 2 kuukautta voi ottaa joka päivä noin 30 mm aloeveraa. Kahden kuukaude jälkeen olisi pidettävä taukoa.

Sivut

Suosituimmat

Uusimmat

Sisältö jatkuu mainoksen alla

Uusimmat

Suosituimmat