Seuraa 

Hei!!
Ajattelin täältä kysyä nyt neuvoa.Olen tapaillut nykyisen mieheni kanssa 3v,ja hän on minua 18v vanhempi.Hän on hakenut minuun luottamusta jo parin vuoden ajan.Ja nyt on luottanutkin minuun,kunnes sitten jouluaattona 2008 menin äidin ja hänen miesystävänsä luokse joulun viettoon.Sinne tuli sitten tietysti vieraita illalla,ja ne oli äidin miesystävän sukulaisia.Mieheni sitten tenttaa 6t tekstiviestein että jääkö sinne joku yöks?Vastaan en tiedä.Meille molemmille on ollut itsestään selvää,ettei muitten miesten kanssa nukuta,ja päinvastoin hän ei naisten.Hän siis varmisti kokoillan että mikä mulle on tärkeintä elämässä .Miesvieraat tai lapset ja tulevaisuus hänen kanssa.Ja hänen mielestään tein nyt valinnan että yövieraat tietysti.Hän kun ei tiedä mitä haluan elämältäni vaikka olen sanonun monet kerrat että hänet ja yhteisen tulvaisuuden.Hän olisi joulupäivänä kysynyt minulta että menisitkö kihloihin kanssani?Mut sitten siinä jouluaaton aikana yks mies vieraista ihastu minuun,ja kerroin siitä vasta myöhemmin seuraavana päivänä miehelleni.Ja hän nyt siitä sitten päättelee että tottakai sen 6t ajan mulla on ollut jotain filunkipeliä tämän miehen kanssa,kun vastaan vaan kokoajan etten tiedä.Tunne ei siis todellakaan ollut ihastumisessa molemminpuolista,ja nyt meillä on siitä asti ollut hirveä riitä kun hän ei tiedä että onko mulla ollu suhde tähän "ihastukseen"jo vuoden vai pari,ja olenko jouluaattona lähtenyt hänen kanssaan välillä käymään jossain ja tullut sitten takaisin.Ja sit hän sanoo ettei hän tiedä että oletteko päällä alla,naitteko,panetteko rakasteletteko jne.Hän haluaisi nyt viedä mut hypnoosiin,kun haluaa varmuuden jouluaatosta kun puheisiin ei uskota.Ja hän tosiaan sanoi ettei usko mun puheisiin perheestä ja tulevaisuudesta,mistä oon puhunut hänelle aiemmin.Ei olla päivääkään asuttu yhdessä.Nyt olis alettu sit joulun jälkeen olemaan tiiviimmin,kun hän olisi kihölannut minut,mut mä pilasin kaiken salaamalla ihastuksen ja yövieraat.Auttakaa nyt minua,että kuinka voisin hänelle kertoa että miten tosiaan illan tapahtumat on mennyt ku kokoajan vastasin en tiedä,ja hän ei ota puheita vastaan,kun ensin on syy ja sitten seuraus.Pätevää syytä haluaa siihen että miksi koko illan vastaan etten tiedä.Sinne oli siis jäämässä pari miestä yöksi mut ei todellakaan minun kanssa,mut sitten kuitenkin ihan hetki siitä äidin miesystävä suuttui ihan kunnolla ni lähtivät sit pois sieltä,mitä mieheni ei usko,vaan sanoo että tuo suuttuminen kuulostaa niin tekaistulta jutulta.Rakastan miestäni ylikaiken,mut hän ei vaan omasta mielestään tiedä sitä,kun olen salannut asioita.Millä sanoilla siis osaisin vakuuttaa hänet siitä illasta ku vastasin kokoajan etten tiedä.

 • ylös 13
 • alas 12

Kommentit (11)

Jos miehesi nyt reagoi noin, niin 10 vuoden kuluttua voit olla varma, että elämäsi on todella vaikeaa. Mustasukkaisuutta et saa pois, se vain pahenee ajan myötä ja eräänä kauniina päivänä et voi mennä edes kauppaan ilman että raportoit siitä hänelle.
Jätä se mies. Et pysty muuttamaan tai vakuuttamaan häntä.

 • ylös 14
 • alas 14

Varmasti hankalia hetkiä tulee olemaan tuon miehen kanssa jos yhdessä jatkatte. Olen itse jossain määrin ollut mustasukkainen ja epäileväinen aiemmassa suhteessani. Taustastani johtuen ymmärrän miesystäväsi näkökulmaa myös.

Mikä sai sinut lähtemään joulun viettoon ilman miesystävääsi? Jos sinne muitakin miehiä tuli niin miksei miesystäväsi?
Toinen mietityttävä asia oli se, että miten tuo äitisi miehen sukulaisen ihastus kehittyi ja tuli ilmi yhdessä illassa vai onko teillä ollut jotain aiemminkin?

Millä tavoin käyttäydyt miesten seurassa, antaako käytöksesi syytä epäillä sinua? Jos sinulla ei ole taipumusta ja tarvetta hakea ihastuksia, eikä miehelläsi ole mitään syytä epäilyihisi niin silloin voisi olla paikallaan saada mies terapiaan tai miettiä onko tuohon suhteeseen syytä jäädä.

Tai onko syytä selvittää sekin mikä on kummankin mielestä "sallittua ja sopivaa" suhteessanne, haluatko kenties suurempaa vapautta vaikkapa flirttailla kuin mihin miesystäväsi on valmis. Eli sopiiko teidän tapa olla suhteessa toisillenne?

 • ylös 14
 • alas 14
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla

Kiitokset vastauksistanne.Joo eli tosiaan siitä ihastuksesta.Se vaan jostain syystä halaili mua välillä illan aikana.Ei ole aiemmin ollu mitään tämän ihastujan kanssa,eikä ollut kyllä minun puolelta joulunakaan.Mieheni haluaa vaan varmistaa että miten tosissani olen hänen kanssa,ni siksi monta tuntia laitto viestiä,että jääkö joku yöks.Hän olisi kihlannut mut joulun jälkeen,joulupäivänä olisi kysynyt että menisitkö kanssani kihloihin.Hän ei ollut viettämässä joulua kanssani,koska hän asuu muualla,ja oli siis siellä joulun.Suoraan sanoen perheensä luona.Niin hullulta kun tää kuulostaakin,mut hän on ns minun tietämättä asunut kohta 6v avoliitossa,ja vetoaa asumisella vaan yhteiseen lapseen.2,5v sitten tuli eka tilanne kun hän ei luottanut.Ja siitä asdti ollu tällästä.Minun pitäisi nyt osata kertoa hänelle että miksi niin pääsi tapahtumaan että salasin häneltä minuun ihastuneen miehen,ja että jääkö se sinne yöksi.Minulla ei todella ole taipumusta lähteä tai olla muitten miesten kanssa kun omakin on olemassa.Miehen kanssa sovittu että ettei nukuta muitten ukkojen ja akkojen kanssa,ja aina kerrotaan et jääkö joku yöks johonki mihin sit menenkin.Koskaan ei saa jättää asioita kertomatta.Ja hän ihmettelee myös että onpa kummallista kun se ihastus tuli veljensä ja serkkutyttöjensä kanssa vanhempiensa luota käymään enonsa luona ja poika jäi mummolaan yöksi.Ei siinä hänen mielestään ole järkeä että sieltä asti lähetään jouluaattona kylään,jos sinne on joulunviettoon mennyt.Nämä ihmiset asuu siis kaikki lähekkäin toisiaan,ja mahdollisesti halunneetkin mennä sieltä koteihinsa yöks tai sit kuka minnekin.Hän on nyt sitä mieltä että olen 2vkoa ennen joulua jo tiennyt että sinne tulee yövieraita mut en ole siitä kertonu hänelle.Mites kertoa kun tosiaan ei tiedä.Ja miksi lähteä varmistamaan asiaa,jos kerran olen sanonut että muitten kanssa en nuku ja teen kaikkeni ettei tarvii miettiä.Hän on siis nyt ottanu minun takiaan elämässään ison riskin kun on menettänyt perheensä,eikä tapaa poikaa,ku on lähtenyt mun matkaan,ja nyt sit pettynyt minuun,kun ei olisi ikinä uskonut minusta että jätän kertomatta jääkö joku yöksi.Mä en ymmärrä että miksi sitä asiaa pitää varmistella joka ikinen kerta.Ja sit se vaan sanoi että hän oli oikeassa siitä että jotain siel tapahtuu ku salasit ihastuksen ja jääkö joku yöks(ihastuja).Minun puolelta siinä ei tosiaankaan ollut yhtään mitään.Miten nyt aisin mieheni vakuuttumaan asiasta.Hän siis sanoi myös että hän luuli että mä haluan lapsia ja tulevaisuuden hänen kanssa,mut jouluaattona kuulema pilasin kaiken,eikä hän enää usko yhtään mihinkään.Näytöt ja teot vaan ottaa huomioon,ei mitään puheita.Mut kerttokaa ihan oikeesti kuinka hänet vakuutan siitä miksi salasin ja vastasin en tiedä??

 • ylös 13
 • alas 14

MInä olen kyllä sitä mieltä, että sinun on ihan turha kuvitella yhteistä elämää hänen kanssaa. Jos hän asui jonkun kanssa avoliitossa kertomatta edes sinulle, niin siinä tulee jo ko henkilön luonne hyvin esille. Hän halusi sekä pitää kakun ja syödä sen.
Mitä tulee lapsen tapaamisoikeuksiin niin sehän on hänen itsensä
tekemä valinta jättää heidät ja hän itse on velvollinen neuvottelemaan tapaamisoikeudetkin

Sitäpaitsi mustasukkaisuus on vihoviimeinen asia ja siitä saa paljon pahaa aikaiseksi.
Luottamusta pitäisi olla puolin ja toisin , muuten ei yhteispeli suju.

Jätä mies ja ala elää omaa elämää. Kyllä meressä kaloja piisaa.

 • ylös 16
 • alas 12

Moi,itselläni kun on ongelmia soitan ammattiauttajalle,toki se on kallista 2euroa minuutti mutta olen saanut hyviä neuvoja miten jatkaa elämääni,numero on jos haluat kokeilla,0600555828

 • ylös 11
 • alas 14

Älä koe syyllisyyttä siitä kun elät omaa elämääsi.Äläkä anna kenenkään syyllistää sinua. Äitisi ja hänen vieraat ?Et ole heistä tilivelvollinen. Riittää kun kerroit ketä äitisi luona oli.
Miten luulet suhteen kehittyvän jos mies jo alkumetreillä epäilee sinua ja ei usko sanaasi. Ja vielä manipuloi sinua OLISIT NYT KIHLATTU JOS SINUUN VOISI LUOTTAA. Hyi! Miten ilkeää.....
Onko hän itse ollut luottamuksen arvoinen??? Ei ole ,on salannut paljon asioita ja siksi nyt epäilee sinua.
KIITÄ ONNEASI ETTET MENNYT KIHLOIHIN. NYT SINULLA ON AIKAA HARKITA. Kihloihin pääsee vaikka joka päivä. ei rakkaus tuollaiseen kaadu mutta jatkuvaan epäluottamus tekee elämästä helvetin!

 • ylös 13
 • alas 13

Kyllä liiallinen mustankipeys kertoo henkilön huonosta itsetunnosta(ei luota olevansa rakkautesi arvoinen) ja sitä et sinä pysty parantamaan.Kokemuksieni mukaan(mm.omat vanhempani)usein epäilevällä ei välttämäti ole itsellään puhtaat jauhot pussissa(epäilee muiden tekevän kuten itse voisi tehdä).En kehoittaisi ryhtymään vakisuhteeseen tälläisen ihmisen kanssa,koska tauti on tappava.Jos ei kirjaimellisesti,niin tunteet ja suhteen ennenpitkään.Jos mies on halukas hakemaan apua ongelmaan,tilanne voi olla toinen.Mutta ensin eheytyminen,sitten suhde.Voihan taustalla olla sekin,että on ollut huonoja kokemuksia,mutta se ei poista silti ongelmaa.Eli apua tarvitaan silloin menneen käsittelyssä.Ketään ei voi omistaa,muuta kuin itsensä,eikä ketään saisi estää elämästä elämää kuten itse haluaa.

 • ylös 14
 • alas 15

Jätä ihmeessä tällainen mies, joka osoittaa mustasukkaisuutta näin voimakkaasti. hän taitaa olla itse sellainen joka pettää, niinkuin olet jo huomannutkin. Ja talläiset ihmiset käyttäytyvät näin, koska ovat itse toimineet epärehellisesti ja vilpillisesti. Näissä ihmisissä on myös piirteitä narsismista ja heistä on vaikea päästä irti, kun he saavat jonkun koukkuunsa. Voivat olla toisaalta viehättäviä ja lahjoa sinua jollain tavalla, mutta kun arkipäivä kohtaa, hän on aivan eri ihminen. Talläinen ihminen on kuin mätä luissa. Pilaat vain oman elämäsi,jos jatkat.

JÄTÄ HETI TALLÄINEN MIES! ON NIITÄ MUITAKIN!

 • ylös 14
 • alas 13

Eipä taida luottamus riittää tuossa suhteessa, liikaa paineita suhteen onnistumisesta. Ja kyllä tuossa on kyse jostain muusta, kun vain kyseisestä illasta. Mitäs lähti mies nuoremman matkaan kohottamaan itsetuntoaan, muttei rahkeet riittänytkään pidemmälle. 8)

Vaikka, en minäkään olisi innoissani jos mieheni sanoisi että joku ihastunut tyyppi halaili häntä koko illan :D Kyllä saa aika huono itsetunto olla jos ei saa sanotuksi, että kiitos, eiköhän halailusi riitä.. Muuten, jos nainen kirjottaisi, kuinka mies on tehnyt noin vaikka nainen on jättänyt perheen miehen vuoksi, voisi neuvot muiden keskustelupalstojen kokemuksella olla erilaisia, miestä jopa kutsuttu jo erään eläimen nimellä. ;D

 • ylös 11
 • alas 14

Samantyyppisen kokemuksen omaavana voisin antaa neuvon, että ei kannata jatkaa suhdetta, ellei ole valmis jatkuvaan riitelyyn ja epäluottamukseen. Välillä voi olla hyviäkin jaksoja, mutta oma vapaus on jo mennyttä.

Älä ala uhkailemaan jättämisellä vaan toimi heti kun olet siihen valmis. Uhkailun jälkeen mies on kiltti vähän aikaa mutta sopivan tilaisuuden tullen iskee jälleen.

Onnea päätöksen tekoon.

15 vuotta epätyydyttävässä suhteessa elänyt

 • ylös 13
 • alas 12

Suosituimmat

Uusimmat

Sisältö jatkuu mainoksen alla

Suosituimmat