Seuraa 

Hei!
Onko kellään samanlaisia oireita?Pääkipeä ja käsien tunnottomuutta.Eilen todettiin et,kaularankan 4.ssä nikamassa pullistuma.Onko vaarana halvaus?Odottelen pääsyä neurokirurgille!.TSärky

  • ylös 5
  • alas 11

Kommentit (1)

Hei minulta on leikattu kaularangasta 2 väliä useanpien vuosien välillä. Ensimmäinen tyrä oli 5-6 välissä silloin minulla puutui kädet oli kamalia päänsärky kohtauksia tunnon puutoksia ja hermo särkyä käsissä. Tavarat ei pysyneet ollenkaan käsissä joten osa astiosta meni uusille.
toinen väli olisitten 6-7 väli silloin minulle tuli kirjaimelliset halvaus oireet. Särky oli niin kamalaa ettei siihen auttanut mikään.
Molemmat leikkaukset onnistuivat täydellisesti ja tulin täysin työkykyiseksi. Välittömästi leikkauksen jälkeen sain tunnojntakaisin ja puutuminenkin loppui käsien toiminta palautui ennalleen.
Sairastaessani ajattelin välillä että mulla on suurinvika varmaan korvienvälissä mutta onnekseni ei ollut. ;) :) Mutta onnea sulle sinne neurolle menoon toivottavasti pääset äkkiä hoitoon . kokemuksesta sanon etten toivo kaularanka oireita pahimmalle vihamiehellekkään. :angel:

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla

Suosituimmat

Uusimmat

Sisältö jatkuu mainoksen alla

Suosituimmat