Seuraa 

Minua stressaa, kun kaikissa paikoissa puhutaan siitä, kuinka pahaa stressi tekee. Ei se aina ole oma valinta, niin moni asia painaa päälle. Untakin pitäisi saada 8 tuntia yössä, mutta miten?

  • ylös 4
  • alas 3

Kommentit (5)

Kunnon ulkoilu tai reipas kävelylenkki illalla auttaa unen saannissa. Mutta muista, että juuri ennen nukkumaanmenoa ei pidä rehkiä. Silloin uni karkaa ihan varmasti.
Minua on auttanut pieni leipäiltapala illalla.

Oletko kokeillut piikkimattoa? Sain sellaisen joulupukilta ja makoilen sillä pari kertaa viikossa ennen nukkumaanmenoa vartin-puolisen tuntia kerrallaan. Se on todella rentouttavaa ja sen jälkeen saa helposti unta.
Myös joogaa ovat monet kehuneet stressinhelpottajaksi, itse en ole sitä kokeillut, mutta olen kyllä suunnitellut aloittamista.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla

Sinäpä sen sanoit, että ei ole oma valinta kun moni asia painaa päälle. Entä jos antaisit vain painaa etkä aina tarttuisi asiaan. Jos tässä hulinassa aikoo pitää itsensä kasassa on vaion pakko välillä relata ja jättää tekemättä. Vaatimukset eivät lopu koskaan, mutta itse voi päättää ettei ole mikää duracelpupu, joka tekee ja passaa muita koko ajan. Itse olen oppinut tervettä itsekkyyttä ihan kantapään kautta. Uni alkoi katkeilla ja aina oli alavireinen olo, kun ei ehtinyt kaikkea mitä piti. Vihdoin päädyin suorasanaisen psykologin juttusille, joka kehotti minua ottamaan vastuun omasta elämästäni ja terveydestäni. Yletön touhuaminen on usein pakenemista.

Nyt se sitten tapahtui!!! Olen hakenut vuoretteluvapaalle pitkään sairasloman jälkeen. Itse reagoin stressiin unettomuudella, joka aiheutti ylikierroksilla käynnin ja voimien täydellisen loppumisen.
Itselleni kylmä suihku on auttanut saamaan hyvät yöunet...
Jaksamista ja hyvää unta!

Hei sinä edellinen kirjoittaja, kuulostaapa tilanteesi hienolta! Vuorotteluvapaa on varmasti hieno breikki, jolla voimat palautuvat ja kenties löydät jotain ihan uuttakin.

Suosituimmat

Uusimmat

Sisältö jatkuu mainoksen alla

Suosituimmat