Vierailija

Suurtehoputkia ja pinta-aaltosuppiloita

Etsittäessä kaikken järeimpiä kanavasäteilylähteitten demoamisia koti-olosuhteissa, kääntyy huomio luontevasti kaikkein suuritehoisimpiin elektroniputkiin. Onneksi niitä myös on yhä saatavilla! Kokosin tähän mielenkiintoisen trion. Ja sanoma, niin tosiaan näiden laitteitten sanoma on todella vakuuttavan häikivää.

http://kuvaton.com/k/0J7.jpg
[img]http://kuvaton.com/k/0J7.jpg[/img]

Getteri ei aina ole klassinen monorengasmalli. Erityisesti kun 60-luvuille tultaessa ydinkokeet ja ydinvoimalapäästöt olivat alati lisänneet taustasäteilyjen ja kanavasäteilyionien määriä räjähdysmäisesti oli epätoivoisesti keksittävä tehokkaampia tapoja estää elektroniputkien tuhoutumisia:

http://kuvaton.com/k/03f.jpg
[img]http://kuvaton.com/k/03f.jpg[/img]
------------

Ydinkuolema kok

21.03.2010. Kataisen väki piti kokomuksen meriseminaareja. Mielenkiintoista kokouksessa oli, että maassamme AINOA sallittu elinkeino on kuulema oleminen maailman ydinvaltioiden ydinjätteitten kaatopaikkana. Mikään muu elinkeino ei nyt maassamme saa olla sallittuna kuin loputon uudensukupolven plutoniumvoimaloitten rakentelut. Maailmalla jo purettujen satojen ydinvoimaloitten käyttöikä on korkeintaan 30v. Ja mitä kertookaan ydinvoimayhtiöt näistä L.S.20.03-10 Sivu2: "Energiayhtiöt maksavat ydinvoimaloitaan pitkään. Teollisuuden voima kertoo verkkosivuillaan, että lainat ja muut rahoituskulut olisi maksettu 30 vuodessa"!

Ja huomatkaa,TVO:n väite perustuu ydinvoimaloitten reippaaseen 4 miljardin/kpl hintaharhaan! Kun esim. OL-3 laitoksen hinnaksi samainen lehti ilmoittin esim. 28.02-10 jo 5,5 miljardia. Kanada tyrmäsi kaksi uutta ydinvoimalahankettaan, kun laitoksista vaadittiin Arevalta jo 7,5miljardia kappaleelta! Ja esim. USA:ssa ydinvoimalakohtainen pelkkä ydinvastuuvakutus on jo 10miljardia/laitos. Siksi maassa vaaditaan jo kannattamattomalle ydinvoimalle massiivista takuuhinta-avustusohjelmaa. Ydinvoimaloitten kustannukset ovat lähivuosina hurjassa kertautuvassa kustannuskasvussaan. OL-3 hankkeen kustannus rakennusvuosinaan on jo moninkertaistunut. Otetaan esimerkki. Suomeen ollaan väkivalloin ruhjomassa 3

  • ylös 3
  • alas 1

Kommentit (0)

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla

Suosituimmat

Uusimmat

Sisältö jatkuu mainoksen alla

Suosituimmat