Vierailija

Minä söin päivittäin paljon leipää. Aamupalalla pari siivua, lounaalla ruuan kanssa 1-2 siivua. Päivällisen korvaan tuhdilla leipälautasella, jossa voi olla pari sämpylää tai kunnon ruispuikulaa, juustoa, leikkelettä, kurkkua ja tomaattia. Vielä illalla tekee mieli voiliepää teen kanssa.

Onkohan tässä liikaa sitä paljon mollatttua hiilihydraattia? Iltaisin en jaksaisi valmistaa itselleni lämmintä ruokaa. Toista olisim, jos olisi joku päivällisseurana. Ehkä.

  • ylös 0
  • alas 3

Kommentit (3)

Voisiko jonkun leipäaterian korvata tai osan siitä vaihtaa jogurttiin/rahkaan/mehukeittoon? Tai hedelmäsalaattiin raejuuston kanssa niin saisit vitamiineja?
Minun helppo herkkuni on mehukeitto ja siihen reilu nokare maitorahkaa. On hyvää!

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla

Hiilihydraattien sopivasta määrästä puhutaan nykyään paljon. Ilmeisesti leivän laatusi on täysjyvää. Jos näin on, ja et kärsi liikapainosta niin hiilihydraattien saanti ei ole ongelma. Leivän reilu käyttö voi tuoda mukaan runsaan suolan saannin, varsinkin, jos leivän päällä käytetään leikkeleitä. Mutta jos verenpainekaan ei ole ongelma, niin kaikki on kunnossa.

Lisää tietoa hiilihydraateista,proteiinista ja rasvasta [url=http://www.ravitsemusterapeutti.net]www.ravitsemusterapeutti.net

Suosituimmat

Uusimmat

Sisältö jatkuu mainoksen alla

Suosituimmat