Keskusteluihin voi osallistua kuka tahansa. Rekisteröityneet ja sisäänkirjautuneet käyttäjät voivat kirjoittaa viestejä nimimerkillään. Rekisteröityneenä käyttäjänä voit myös merkitä keskusteluja seurattavaksi.

Muista, että olet sekä nimimerkillä että nimettömänä kirjoittaessasi itse vastuussa kirjoituksistasi. Älä siis kirjoita, liitä tai linkitä viesteihisi mitään sellaista, jota et olisi valmis sanomaan tai näyttämään myös omalla nimelläsi. Lue keskustelualueen säännöt.

Ke 11:19

Olen ollut yrittäjä koko aikuisikäni. Yritin välissä myös tavallisia töitä. Ei niissä mitään vikaa ollut,  mutta ne eivät vain olleet minulle. Tykkään tehdä töitä silloin kun huvittaa. Todellisuudessa siis viimeiset reilut 30 vuotta lähes joka päivä aamusta iltaan.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
5.3.2012

Hei, olen 13 vuotias 161cm pitkä ja painan välillä 57 ja 59 kg eli painoni heittelee paljon. Mistä tuo johtuu? Mutta kuitenkin haluaisin laihduttaa ja tarvitsisin siihen apukeinoja. Huomioitavaa on kuitenkin se, että asun kotona parin muun sisaren ja äitini ja isäni kanssa.

11.7.

Oon 14v ja oon vähän ylipainoinen.. Miten saisi laihdutettua nopeasti koska en voi käyttää minun mieleen olevia vaatteita. Ei vihaajia vaan haluan jutella vain luotettavien kanssa. Toivottavasti edes joku voisi auttaa

27.6.

Tutkimuksia on tehty, mutta mitään ei ole selvinnyt. Oireet alkoivat 4 kk sitten korvien soimisella, lukkoisuudella, paineen tunteella ja kivulla. Seuraavaksi alkoi päänsärky, silmäkipu, lievä huimaus, tunne että katsetta on vaikea kohdistaa.

10.7.

Eilen aampäivällä eli about 18h sitten puudutettiin sormet pikkuoperaation takia ja ovat vieläkin ihan tunnottomat. Yhden kipulääkkeen olen vaan ottanut, eikä mitään kipuja. Sormet ihan lämpöset, toimivat ja liikkuvat kuitenkin. Kauas nämä puudutukset pitäs kestää?

21.1.2014

Naapurinani on narsisti. Oikeastaan narsistipariskunta. Ilkeys on kohtuutonta. Onko muuta keinoa kuin muuttaa pois? Kukaan ei usko minua, kun olen kertonut naapurikiusaamisesta. Kaikki epäilevät, että minun päässäni on vikaa.

13.8.2012

Olen syönyt kortisonia maaliskuusta heinäkuuhun eli yhteensä 5kk.
Aluksi annos oli 48mg Medrolia ja pikkuhiljaa vähennettin ja sitten lopetettiin. Edellinén kuuri oli puoli vuotta aikaisemmin ja kesti 10kk. Sairastan FSGSää eli munuaissairautta.

Sisältö jatkuu mainoksen alla