Anna palautetta

Voit kertoa mielipiteesi lehdestä, juttujen aihepiiristä tai muusta terveyteen tai hyvinvointiin liittyvästä asiasta. Voit myös esittää omia juttutoiveitasi.

Mikäli asiasi koskee lehden tilaustietojen muutoksia tai uusia lehden tilauksia, otathan yhteyttä lehden asiakaspalveluun.

Sähköpostiosoite jää vain toimituksen käyttöön, mikäli meidän tarvitsee olla sinuun yhteydessä. Mainitse erikseen, mikäli kirjoitustasi ei saa julkaista lehden Lukijalta-palstalla.

Mikäli sinulla on sivuston käytössä teknisiä ongelmia, voit ottaa yhteyttä tekniseen asiakaspalveluun puh. 0303 61 313 (avoinna ma-pe klo 10:00 - 16:00).

Kommentit (7)

Vierailija

<p>Ihmettelin, eikö Hyvä terveys- lehti ole tarkoitettu kuin naisille, koska lähes kaikki kansikuvat ovat naisia ja niin näyttää olevan myös toimittajat. Olisin tilannut , mutta ei näköjään ole miesten juttu. </p>
Elliot Clowers

<p>Stem cell therapy has proven itself to be one of the most effective treatments for COPD (Chronic Obstructive Pulmonary Disorder). IMC is the leader in stem cell therapies in Mexico. For more information on how we can treat COPD please visit:<br />
https://bit.ly/copd-integramedicalcenter</p>
Aulikki

<p>Koska olette HYVÄ terveys, älkää hyvänen aika lähettäkö enää ikinä lehteä muovikuorrutteessa!!!</p>
Tilaaja tulevaisuudessakin?

<p>Lehdessä 6/ 2020 oli pari kysymyksiä aiheuttavaa artikkelia. Jutussa Suu kiinni ja hengitä neuvottiin oikeaa hengitystapaa eli nenähengitystä. Se on ihan ok,mutta se,että neuvotaan teippaamaan suu kiinni,voi olla jopa vaarallista. Jutussa ei mainittu ketään lääkäriä,joka suosittelisi tätä. Jutusta saa käsityksen, että menetelmä sopii minkäikäiselle ja minkäkuntoiselle tahansa. Vaikka allergiselle ja astmaatikolle??? Asiantuntijana jutussa oli psykologi,samoin kuin jutussa Lumikin äitipuoli. Siinä oli tehty oikein tsekkauslista,josta voi tarkistaa oman "myrkyllisyytensä" äitinä tyttärelleen. Muut asiat olivat ilmeisen vahingollisia,mutta mitä ongelmaa on pukeutua samoin kuin 20 v sitten. Jos tyyli on ajaton ja kroppa suht samassa kuosissa. Lehteä lukevat monet eläkeläiset eli olla 45 tai 65 ei tarvitse näkyä vaatteissa nykyään - onneksi. Vai onko ilmassa ikärasismia?</p>
Elina

<p>7/20 lehdessä on virheellistä tietoa suomalaisten yleisimmistä veriryhmistä. Jutussa kerrotaan, että yleisimmät veriryhmät olisivat A- ja O+. Tämä ei pidä paikkaansa, yleisimmät veriryhmät ovat A+ ja O+. </p>
Joshua Pappas

<p>Get backlinks from websites which have Domain Authority above 50. Very rare and hard to get backlinks. Order today at a very low price, while the offer lasts.
</p>
<p>read more:<br />
https://www.monkeydigital.co/product/250-da-50-backlinks/
</p>
<p>thanks and regards<br />
Monkey Digital Team<br />
support@monkeydigital.co</p>
Tony

<p>If you are ready to transform your life and achieve the best version of your FITNESS, HEALTH and WELLNESS, this is your long-awaited solution.
</p>
<p>Best of all you can do it from anywhere.
</p>
<p>Please see our informational video at:
</p>
<p>https://crush1coaching.com/free-discovery-session/
</p>