
Tee munakastaikinasta lettuja ja tarjoa niiden kanssa terveellistä muhennosta, jossa on kasvisten lisäksi proteiinipitoisia mustapapuja.
Runsaasti proteiinia ja kuitua: munakaslettuja kasvis-papumuhennoksen kera
Ainekset
Työvaiheet
Sekoita kulhossa kaikki munakasmassan aineet tasaiseksi vispilällä.
Leikkaa kesäkurpitsa pieniksi kuutioiksi. Puolita kirsikkatomaatit. Paista kurpitsakuutioita ja tomaatteja pari minuuttia öljyssä pannulla. Lisää paprikajauhe ja neilikka, ja jatka paistamista vielä hetki.
Valuta pavut liemestään, huuhtele kylmän veden alla, ja lisää pannulle. Kuumenna ja mausta muhennos suolalla. Lisää lopuksi pannulle salaattipinaatti ja siirrä pannu syrjään liedeltä.
Paista munakasmassasta pieniä lettusia. Syö letut kuumina kasvispapumuhennoksen kanssa.
Annoksessa 190 kcal. Hiilihydraatteja 12 g, rasvaa 5 g (tyydyttynyt 1 g), proteiinia 13 g,
kuitua 6 g, suolaa 0,8 %.