
Makoisat lohipihvit valmistuvat yllättävän nopeasti. Lisukkeeksi riittää vihreä salaatti.
Taivaallisen hyvät lohi-perunapihvit
Ainekset
Työvaiheet
- Kuumenna uuni 200 asteeseen. Leikkaa lohifilee nahattomaksi ja kuutioi filee pieneksi. Hienonna kylmäsavulohi.
- Kuori peruna ja raasta raastimen isolla terällä. Hienonna tilli.
- Sekoita kulhossa lohikuutiot, kylmäsavulohi, perunaraaste, tilli ja suola. Riko joukkoon kananmuna ja lisää lohiseoksen joukkoon. Sekoita.
- Nosta 8 kekoa pihvitaikinaa leivinpaperin päälle uunipellille. Muotoile taikinakeot 2 cm paksuisiksi pihveiksi.
- Kypsennä uunin keskitasolla 15 minuuttia. Tarjoile lisukkeeksi vihreää salaattia ja raejuustoa. Purista lohipihveille sitruunanmehua ennen tarjoilua.
Yhdessä annoksessa 245 kcal, hiilihydraatteja 2 g, rasvaa 15 g, (tyydyttynyt > 3 g), proteiinia 27 g, kuitua 0 g, suolaa 1 %
Voiko nuo lohiperunapihvit pakastaa, tai siis voi, mutta soveltuvatko pakastamiseen ?