
Herkullinen kasvisvuoka saa ihanaa kermaista makua vähärasvaisesta tuorejuustosta.
Mahtavan makuinen ja kevyt kasvismoussaka
Ainekset
Työvaiheet
- Kuori juuriselleri, bataatti ja palsternakka. Viipaloi juurekset ohuiksi.
- Sekoita kulhossa tomaattimurskat, vesi ja suola (huuhtele tölkki, niin saat kaiken murskan talteen.)
- Lado juuresviipaleita, tomaattimurskaa ja tuorejuustoa nokareina kerroksittain uunivuokaan (2 l).
- Kypsennä 200-asteisessa uunissa noin 1 h 15 min, kunnes kasvikset tuntuvat pehmeiltä ja kypsiltä. Ripottele kypsennyksen puolessa välissä
pinnalle juustoraastetta. Anna jäähtyä hetki ennen tarjoilua.
Yhdessä annoksessa: energiaa 340 kcal, hiilihydraatteja 39 g, rasvaa 12 g (tyydyttynyt > 7 g), proteiinia 13 g, kuitua 8 g, suolaa 0,5 %