
Syyssadosta tehdyt pihvit kypsyvät nopeasti ja ovat herkullisen mehukkaita.
Pähkinäiset juurespihvit ovat syksyn ykkösruoka
Ainekset
Työvaiheet
- Kuori peruna, punajuuret, palsternakka ja porkkanat. Rouhi maapähkinät. Raasta juurekset raastimen karkealla terällä. Yhteensä raastetta tulisi olla noin litra.
- Sekoita kulhossa juuresraaste, pähkinärouhe, sitruunanmehu, suola, kananmunat ja vehnäjauhot.
- Nostele leivinpaperin päälle pellille nokareita juurespihvitaikinaa. Tasoita pinta. Taikinasta tulee noin 12 pihviä. Kypsennä 200-asteisessa uunissa noin 25 minuuttia.
- Valmista kastike. Hienonna yrtit ja sekoita yhdessä jogurtin ja hunajan kanssa. Mausta suolalla. Tarjoile pihvien kanssa.
Yhdessä annoksessa: 240 kcal, hiilihydraatteja 22 g, rasvaa 11 g (tyydyttynyt > 2 g) proteiinia 10 g kuitua 7 g
Nämä ei pysyneet yhtään koossa. Missä vika?