
Raikas ja yksinkertainen ruoka valmistuu gluteenittomasta kikhernepastasta.
Helppo vegaanipasta saa makua sitruunasta
Ainekset
Työvaiheet
- Keitä pasta kypsäksi suolalla maustetussa vedessä. Leikkaa broccolinit noin 3 cm pätkiksi. Hienonna valkosipuli ja chili.
- Paista kasviksia pannulla muutama minuutti. Lisää kurkuma, inkivääri ja sitruunan mehu sekä kuori. Jatka paistamista vielä 2–3 minuuttia. Broccolinit saavat jäädä napakoiksi.
- Yhdistä pasta ja kasvikset. Mausta suolalla. Rouhi veitsellä manteleita pastan pinnalle ja viimeistele annos fetajuustolla.
Yhdessä annoksessa: 430 kcal, proteiinia 23 g, hiilihydraattia 38 g, rasvaa 14 g.
Fetajuusto ei kuulu vegaanin ruokavalioon.
En ole vielä kuullut, että olisi keksitty vegaaninen fetajuusto, mutta kertokaa ihmeessä, jos olen väärässä??!