
Joko olet kokeillut papuspagettia? Papupastat sisältävät rutkasti proteiinia, ja ne sopivat erinomaisesti gluteenittomaan ja vegaaniseen ruokavalioon. Munakoiso ja tomaatit tuovat mukavasti mehevyyttä.
Hurmaava vegepasta valmistuu vartissa
Ainekset
Työvaiheet
- Keitä pasta kypsäksi suolalla maustetussa vedessä.
- Suikaloi punasipuli. Paista suikaleita pannulla öljyssä pari minuuttia. Lisää joukkoon sokeri ja balsamiviinietikka, laske lämpöä ja anna sipuleiden karamellisoitua pannulla vielä pari minuuttia.
- Halkaise munakoiso pitkittäin ja viipaloi. Lisää pannulle sipuleiden joukkoon yhdessä tomaattimurskan ja kirsikkatomaattien kanssa. Anna hautua noin 5 minuuttia.
- Sekoita kasvikset kypsän spagetin joukkoon ja mausta suolalla ja hienonnetulla lehtipersiljalla.
Yhdessä annoksessa: 350 kcal, proteiinia 35 g, hiilihydraattia 21 g, rasvaa 10 g.
Aika pieni tuo tomaattimurskan määrä?