
Herkullisen pastan kastike pyöräytetään keltuaisesta ja parmesaanista. Kevyttä ja raikasta!
Maukas lohipasta syntyy ilman kermaa
Ainekset
Työvaiheet
- Keitä pasta kiehuvassa, suolalla maustetussa vedessä kypsäksi.
- Leikkaa lohi kuutioiksi. Hienonna sipulit. Paista sipuleita öljyssä paistinpannulla muutama minuutti. Huuhtele broccolinit ja lisää pannulle yhdessä lohikuutioiden kanssa. Anna paistua noin 2 minuuttia, mausta suolalla.
- Lisää valkoviini ja anna kypsyä vielä toiset kaksi minuuttia.
- Sekoita kulhossa munankeltuaiset ja juustoraaste. Lisää joukkoon desi kuumaa pastan keitinlientä koko ajan sekoittaen. Kaada kastike kattilaan, hyvin valutetun, kuuman pastan joukkoon. Lisää joukkoon lohi-broccoliniseos ja sekoita.
- Rouhi joukkoon mustapippuri ja tarkista suola. Tarjoile parmesaanilastujen kanssa.
Yhdessä annoksessa: energiaa 480 kcal, hiilihydraatteja 50 g, rasvaa 17 g (tyydyttynyt 3 g , proteiinia 29 g, kuitua 4 g, suolaa 0,7 %