
Kikherneistä saat reippaasti proteiinia, rautaa ja kuitua. Kastike on kaiken lisäksi mahtavan herkullinen.
Paljon makua ja proteiinia: helppo kikhernepestopasta
Ainekset
Työvaiheet
Kaada kikherneet lävikköön ja huuhtele kylmällä vedellä. Pese tomaatti ja leikkaa lohkoiksi. Kuori ja hienonna valkosipulinkynnet. Hienonna oregano.
Mittaa kaikki ainekset kulhoon ja soseuta tasaiseksi tahnaksi.
Keitä pasta ohjeen mukaan kevyesti suolalla maustetussa vedessä. Kaada kypsä pasta lävikköön ja takaisin kattilaan tai tarjoiluvadille. Sekoita kikhernepesto kuuman pastan joukkoon. Lisää päälle granaattiomenan siemeniä ja huuhdottuja babypinaatinlehtiä.
Yhdessä annoksessa: energiaa 405 kcal, hiilihydraatteja 47 g, rasvaa 15 g (tyydyttynyt rasva 2 g), proteiinia 15 g, kuitua 11 g, suolaa 0,1 %.