
Upea salaatti syntyy muutamasta hienostuneesta raaka-aineesta. Kaiken lisäksi se on kaunis tarjottava.
Herkullinen siikasalaatti syntyy hetkessä
Ainekset
Työvaiheet
- Rouhi pähkinöitä veitsellä hieman pienemmiksi. Paahda rouhetta kuumalla, kuivalla pannulla koko ajan sekoittaen noin 2–3 minuuttia tai kunnes pähkinät ovat saaneet hieman väriä.
- Pese ja lohko viikunat 4 osaan.
- Sekoita kastikeainekset.
- Jaa salaattisekoitus, lakat ja viikunalohkot lautasille. Kiepauta graavisiikaviipaleet ja ripottele saksanpähkinärouhe salaattien pinnalle. Lusikoi kastike lopuksi lautasille tai tarjoa erikseen.
Yhdessä annoksessa 230 kcal, hiilihydraatteja 10 g, rasvaa 13 g, (tyydyttynyt > 0,5 g), proteiinia 13 g, kuitua 3,5 g, suolaa 0,9 %