Suvi Rüster Kuva Päivi Ristell
Terveellinen mustikkakulho muistuttaa vispipuuroa, mutta valmistuu hetkessä. Mustikka hellii aivoja, avokadosta saat pehmeitä rasvoja.
Terveellinen mustikkakulho muistuttaa vispipuuroa, mutta valmistuu hetkessä. Mustikka hellii aivoja, avokadosta saat pehmeitä rasvoja.

Aivot tykkäävät, kun lisäät lautaselle vihreitä kasviksia, pehmeitä rasvoja ja marjoja. Aloita vaikka tästä helposta ja herkullisesta mustikka-ruiskulhosta.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Annoksia
4
Valmistusaika
10
Vaikeustaso
Helppo

Samettisen pehmeä mustikka-ruispuuro hellii aivoja

Ainekset

1
avokado
2
dl
pakastemustikoita
4
dl
maustamatonta, rasvatonta jogurttia
1
dl
heraproteiinijauhetta
1
dl
ruisrouhetta
2-3
rkl
hunajaa
1
rkl
hienonnettua rosmariinia
1
tl
vaniljasokeria
½
tl
jauhettua kardemummaa

Työvaiheet

Halkaise avokado, poista kivi ja kaavi hedelmäliha kulhoon tai tehosekoittimen kulhoon. Lisää joukkoon mustikat, jogurtti, heraproteiinijauhe, ruisrouhe, hunaja, hienonnettu rosmariini, vaniljasokeri ja kardemumma.

Soseuta sileäksi. Kaada annoslautasille ja nauti välipalaksi, aamupalana tai jälkiruokana.

Yhdessä annoksessa: energiaa 180 kcal, hiilihydraatteja 20 g, rasvaa 6 g (tyydyttynyt rasva 1 g), proteiinia 4 g, kuitua 4 g, suolaa 0,07 %.

Kommentit (0)

Sisältö jatkuu mainoksen alla