
Aivot tykkäävät, kun lisäät lautaselle vihreitä kasviksia, pehmeitä rasvoja ja marjoja. Aloita vaikka tästä helposta ja herkullisesta mustikka-ruiskulhosta.
Samettisen pehmeä mustikka-ruispuuro hellii aivoja
Ainekset
Työvaiheet
Halkaise avokado, poista kivi ja kaavi hedelmäliha kulhoon tai tehosekoittimen kulhoon. Lisää joukkoon mustikat, jogurtti, heraproteiinijauhe, ruisrouhe, hunaja, hienonnettu rosmariini, vaniljasokeri ja kardemumma.
Soseuta sileäksi. Kaada annoslautasille ja nauti välipalaksi, aamupalana tai jälkiruokana.
Yhdessä annoksessa: energiaa 180 kcal, hiilihydraatteja 20 g, rasvaa 6 g (tyydyttynyt rasva 1 g), proteiinia 4 g, kuitua 4 g, suolaa 0,07 %.