
Nyt niitä taas saa, mustikoita! Valmista niistä superterveellinen ja herkullinen mustikka-ruiskulho. Aivot tykkäävät, kun lisäät lautaselle pehmeitä rasvoja ja marjoja.
Samettisen pehmeä mustikka-ruispuuro hellii aivoja
Ainekset
Työvaiheet
Halkaise avokado, poista kivi ja kaavi hedelmäliha kulhoon tai tehosekoittimen kulhoon. Lisää joukkoon mustikat, jogurtti, heraproteiinijauhe, ruisrouhe, hunaja, hienonnettu rosmariini, vaniljasokeri ja kardemumma.
Soseuta sileäksi. Kaada annoslautasille ja nauti välipalaksi, aamupalana tai jälkiruokana.
Yhdessä annoksessa: energiaa 180 kcal, hiilihydraatteja 20 g, rasvaa 6 g (tyydyttynyt rasva 1 g), proteiinia 4 g, kuitua 4 g, suolaa 0,07 %.