Uusi Vatsa kuntoon -erikoislehti neuvoo, kuinka monella tavalla voit helpottaa vatsasi oloa. Saat kattavan paketin tietoa hyvinvointisi tueksi ja löydät juuri sinun vatsallesi sopivat neuvot, reseptit ja harjoitukset.

Syy vatsavaivoihin voi löytyä lautaselta. Auttaisiko gluteenin vähentäminen tai kuidun lisääminen? Voisiko FODMAP-ruokavalio olla ratkaisu piinallisiin kipuihin? Vatsa kuntoon - erikoislehti neuvoo, kuinka teet hyvää ja terveellistä ruoka herkälle vatsalle. Näillä resepteillä onnistut!

Pienikin muutos arjessa saattaa helpottaa oloa. Kannattaakin kuunnella omaa kehoa ja sen viestejä: stressivatsa kaipaa laiskottelua, turvotus ja ummetus talttuvat kotikonsteilla – ja närästyskin voi asettua joogalla.

Vatsa kuntoon -erikoislehti tarjoaa runsaasti harjoituksia, joilla vaalit kehon ja mielen yhteyttä. Palkintona saat levollisemman vatsan.

Sisältö jatkuu mainoksen jälkeen

Vatsa kuntoon -erikoislehti nyt lehtipisteissä, hintaan 6,90 euroa.

 

Sisältö jatkuu mainoksen alla

Olen Hyvä terveys lehden pitkäaikainen tilaaja. Nytkin on tallessa ainakin viiden vuoden ajalta lehdet ihan lehtikoteloissa. Jossain vaiheessa lahjoitin lehtiä tuttaville, jotta muutkin saavat lukea näitä lehtiä.
Mutta asiaan.
Voisiko nämä erikoislehdet tilata kotiin, vaikka erikseen. Olisi hyvä palvelu.
Kaupassa käydessä unohtuu aina katsoa lehtihyllystä.

Sisältö jatkuu mainoksen alla