Se kuuluu taas jokaiseen aamuun! Proteiinipirtelö, joka kaksi vuotta sitten auttoi oopperalaulaja Mika Pohjosta pudottamaan kaksikymmentä kiloa.

Mika Pohjonen aloittaa päivänsä itse valmistamallaan proteiinipirtelöllä. Juoma tuli hänelle tutuksi kaksi vuotta sitten, kun Pohjonen oli tiukalla kuntokuurilla.

Koska kilojen on tarkoitus pysyä poissa – niitä alkoi tässä välillä kertyä uudelleen – hän palasi keväällä hyväksi toteamaansa aamiaiseen.

– Marjojen suhteen olen melko omavarainen. Vanhempani poimivat puolukoita ja mustikoita, mustaviinimarjoja saamme omista pensaista. Pidän eniten juuri näistä vahvoista perinteisistä suomalaisista marjoista, ja onhan niissä paljon flavonoideja ja muita terveyttä edistäviä aineita, Pohjonen tietää.

Sisältö jatkuu mainoksen jälkeen

– Mustaviinimarjoilla on lisäksi sellainen ominaisuus, että ne tekevät pirtelöstä sakean. Siitä tulee täyttävämpää tököttiä.

Sisältö jatkuu mainoksen alla

Pohjonen jaksaa pirtelönsä voimin koko aamupäivän. Juoman proteiinijauhe on vaniljanmakuista, kun pakasteesta löytyy omia marjoja. Jos marjat joskus pääsevät loppumaan, hän saattaa valita marjojenmakuista proteiinijauhetta.

– Pirtelön päälle kuppi kahvia, ja päivä alkaa.

Pohjosen aamupirtelö

Tarvitset blenderin, kolme minuuttia ja ison juoma-astian sekä...

2 dl maitoa
2 rkl vaniljanmakuista proteiinijauhetta
2 rkl mustikoita
1 rkl mustaviinimarjoja
1 rkl puolukoita

Jos näitä marjoja ei ole, kaupasta saa montaa eri lajia pakastettuna. Pohjonen ei kuitenkaan mielellään pane pirtelöönsä luonnostaan makeaa mansikkaa.
Lisää marjat jäisinä maidon ja proteiinijauheen päälle ja anna blenderin laulaa!

Lisää kevyitä reseptejä
Grillaa kevyesti
Kevyt viikko
 

 

Sisältö jatkuu mainoksen alla