Televisiossa dieettiohjeita jakava Jutta Gustafsberg on jättänyt ruokien punnitsemisen taakseen – ja on siitä onnellinen. Nyt hän kuitenkin kokeilee alkaalista dieettiä, jolla tavoittelee energistä oloa.

Fitness-valmentaja ja yrittäjä Jutta Gustafsberg on jättänyt kisadieetit taakseen. Hän tietää, mitä timmin vartalon saavuttaminen vaatii, eikä ole enää valmis siihen. Nyt hän tavoittelee täydellisen vartalon sijasta hyvää oloa ja mielenrauhaa.

Terveelliset valinnat ovat kuitenkin niin sisäänrakennettuja, että Gustafsbergin ei tarvitse kummemmin niitä miettiä. Hän syö aina paljon vihreää ja proteiineja ja hiilihydraatteja tarpeen mukaan.

– Nautin siitä, ettei ruokia tarvitse punnita ja pakata aina eväitä mukaan, kuten kilpailuaikoina.

Sisältö jatkuu mainoksen jälkeen

Herkut maistuvat entiselle huippu-urheilijalle, mutta vain viikonloppuisin. Arkisin hän pitää edelleen tiukkaa linjaa.

Sisältö jatkuu mainoksen alla

Herkuista maistuu kaikenlainen makea: laku, suklaa ja juustokakku. Tumman suklaan saloihin hänet opetti ravitsemusterapeuttiystävä, joka tarjosi tekemäänsä raakasuklaata.

– Rasvaisista ruoista, kuten pitsasta, en pidä.

Puhdistuskausi edessä

Vaikka Jutta Gustafsbergin ei enää tarvitse tavoitella dieeteillä kisakuntoa, hän kokeilee alkuvuodesta puhdistavaa pH-dieettiä. Hän tekee sen yhtä aikaa valmennettaviensa kanssa, jotta pystyy jakamaan kokemuksiaan.

Gustafsberg on ollut pH-dieetillä kerran aiemmin, vuosi sitten keväällä.

– Oloni oli tosi kepeä ja ihoni alkoi kukoistaa.

PH-dieetin taustalla on ajatus siitä, että elimistö on liian hapan, ja sitä neutralisoidaan emäksisillä ruoka-aineilla, lähinnä kasviksilla, marjoilla ja juureksilla. Dieetin aikana ei syödä punaista lihaa ja tilalle otetaan paljon vihreää.

Alkaalisella ruokavaliolla tavoitellaan hoikkaa kehoa, heleää ihoa ja kokonaisvaltaista hyvinvointia. Dieetin sanotaan puhdistavan elimistöä kuonasta ja vähentävät selluliittia. Lisäksi se tuo elinvoimaa ja kirkastaa ihon ja hiukset.

Hollywood-tähdistä muun muassa Gywneth Paltrow, Kirsten Dunst ja Jennifer Aniston ovat vannoneet alkaalisen dieetin nimeen.

Paljon vettä

Vettä Jutta Gustafsberg juo aina heti aamusta 3–5 desiä. Kun hän lähtee jonnekin, mukana on aina shakeri tai 1,5 litran limupullo vedellä täytettynä.

– Pyrin juomaan päivittäin ainakin kaksi litraa vettä. Dieetin aikana nostan määrää kolmeen litraan.

Ikä 41
Ammatti yrittäjä, fitness-valmentaja, tv-juontaja.
Perhe Asuu 11-vuotiaan poikansa kanssa Pirkkalassa. Avomies, yrittäjä ja kehonrakentaja Ari Kokkonen asuu Kuopiossa.
Ajankohtaista Jutta ja puolen vuoden superdieetit parhaillaan Livillä. Sen päätyttyä alkaa 25.3.2015 Jutta ja huikeat häädieetit. Työn alla syksyllä 2015 ilmestyvä Jutan voimakirja.

Selma S.

Vierailija kirjoitti:

"  Oloni oli tosi kepeä ja ihoni alkoi kukoistaa. "

Kyllä on saanut todella huonosti syödä, jos iho on ollut huonossa kunnossa ja olo heikko.


Erittäin hyvä huomio. Rivien välistä monta kertaa paljastuu totuus. Juttahan ei oikeasti ole mikään huippuammattilainen ravinto ym asioissa, joten onkin mielenkiintoista kun "Suomen johtava fitnessasiantuntija" kertookin tarvitsevansa jotain ph-dieettiä kun olo ei muuten ole tarpeeksi hyvä ja ihokin on kalpea. Ne Jutan systeemit eivät taida toimiakaan kovin kiitettävästi...

  • ylös 38
  • alas 31

Syöpä tykkää sokerista.

 

Elimistön PH:ta ei pysty millään ravinnolla muuttamaan.

 

Totuus veren alkaloinnista 

http://www.magneettimedia.com/totuus-veren-alkaloinnista/

 

Asidoosi (elimistön nesteiden liiallinen happamuus)

http://www.terveyskirjasto.fi/terveyskirjasto/tk.koti?p_artikkeli=dlk00656

 

Alkaloosi (elimistön nesteiden liiallinen emäksisyys)

http://www.terveyskirjasto.fi/terveyskirjasto/tk.koti?p_artikkeli=dlk00655

 

Kaikki pisteet Jutalle, jos on edes jonkun ihmisen saanut pysyvästi muuttamaan elintapojaan ja saanut hoikkuuden ja terveyden takaisin, mutta tää PH juttu on kyllä ihan skeidaa.

  • ylös 36
  • alas 36
Sisältö jatkuu mainoksen alla